torsdag den 15. april 2010

SSport som tøjsponsor

Jeg har været til samtale med Carsten Paasch fra SSport, der har domicil i Skodsborg. Her havde jeg mulighed for at prøve det tøj, som de ønsker at sponsere. Jeg er meget glad for, at vi har fået en aftale om en fuld tøjserie i stand. Jeg skal løbe i deres danske serie Team Athlon , og vi var hurtigt enige om, at jeg skal have den røde serie I ved jo, at jeg helst løber i rødt, når det virkelig gælder ;-) Måske der er nogle, der har set eller prøvet tøjet fra Team Athlon. SSport er bl.a. sponsor for 'Løb dig sund', BT´s halvmarathon, Alt for Damernes kvindeløb og den nye firmastafet Business stafetten , der afholdes i samarbejde med Berlingske Media og DTU, Hørsholm. Der bliver sat mit navn, Dannebrogsflag og Team Athlon logo på. Det skal laves på lørdag, så jeg regner med at kunne lave en lille fotoserie til jer i løbet af weekenden. Så skal i lægge mærke til, at der er lynlås i singletten og den langærmede trøje. Det er en lille detalje, som jeg ved, jeg kommer til at sætte pris på. SSports formål med at sponsere mig er, at de gerne vil have testet deres tøj på lange ture - ultralange ture! Man kan løbe 5 og 10 km i det meste tøj, men som i ved, så skal der ikke meget til at skabe irritation, både fysisk og mentalt, hvis tøjet ikke er i orden, når vi kommer til halvmarathon og især længere ud. Så de skal løbende have min evaluering af tøjet. Det er jo en fantastisk mulighed som løber for at kunne komme med imputs til forberinger af løbetøj. Jeg havde ikke set tøjet før, og jeg er meget imponeret over kvaliteten. Men den virkelige prøve er jo, hvordan tøjet er at løbe i, og det kommer i til at høre meget mere om i den kommende tid. Jeg går ikke på kompromis med mit løbetøj! Jeg kan iøvrigt fortælle, at SSport er et af de få firmaer, der også laver tryk for enkeltpersoner. 25 kr. pr. tryk efter eget ønske, f.eks. dit navn, flag, Danmark eller hvad du har lyst til. Så her er muligheden for at få lavet en personlig T-shirt til marathon i udlandet. .

6 kommentarer:

 1. Hej May-Britt,

  Tillykke med din sponsor! Hvor er det godt for dig.
  Tøjet ser fedt ud, jeg håber det er godt.

  Jeg skal selv ud at tjekke en løberygsæk i morgen, og det glæder jeg mig til.

  Var til et foredrag i går om mentaltræning. Ikke så meget nyt desværre, men en del om vigtigheden af intervaltræning...

  Føler du at du kan mærke fremgang, når du er flittig med intervaltræningen? Eller er det for dig vigtigere med lange ture?

  Jeg vil egentlig gerne intervaltræne, men efter en lang skadespause, tror jeg ikke det er gavnligt at kaste sig ud i pt.

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Hej May-Britt

  Tillyke med sponsoratet. Det er da rigtig fedt for dig at du nu suppleret din garderobe fuld op - og så samtidig har muligheden for at have indflydelse på fremtidige kollektioner, det lyder som et drømmescenarie for enhver kvinde c";)

  Det bliver spændende at høre din meningen om tøjet, jeg kender slet ikke det mærke

  God weekend her fra det jyske (og tillykke med sejren over Brøndby igår)

  SvarSlet
 3. @ Karina
  Hvilken rygsæk skal du prøve?
  Mht. intervaltræning så er det endnu ikke lykkedes at få gang i et længerevarende forløb. Der er ingen tvivl om, at det hjælper, men lige nu prioriterer jeg de længere ture, fordi jeg er bagud med træningen, og min ben skal være vant til at tilbagelægge mange km, før jeg er klar til GUCR.
  Men når træningen til 24 timers løbet i efteråret går i gang, vil intervaltræning få høj prioritet.

  @Jesper
  Jeg glæder mig også til at teste tøjet, så mon ikke jeg skal ud på en lille aftentur i morgen? Jeg skal hente tøjet kl.16.
  Ja, det var godt med en sejr i Brøndby i går. Sejre på udebane over både FCK og BIF varmer et FCN-hjerte :-)
  Også god weekend til dig...

  SvarSlet
 4. Hvor sejt, May-Britt! Tøjet ser virkelig godt ud. Og jeg er enig med dig at rødt er langt det bedste favre at løbe i :).

  SvarSlet
 5. Hej igen May-Britt,

  Jeg har løbet med en OMM 25 L idag, den virker ok, men jeg har jo heller ikke noget sammeligningsgrundlag. Men jeg kan godt lide de små lommer i mavebæltet.
  Jeg skal også prøve en Deuter. Den virker lidt tungere...

  Har du egentlig trænet i at læse og løbe med kort? Eller ser ruten let nok ud? Håber det er en let og nogenlunde markeret vej du skal tilbagelægge. Det bliver vildt spændende!

  Kh Karina

  SvarSlet
 6. Nej, jeg har ikke trænet kortlæsning. Vejen er ikke markeret, men der er nr. på broerne, som jeg skal holde øje med undervejs. Vi får mailet en vejledning, der forklarer, hvor vi skal krydse kanalen.
  I følge Søren Skytte er der et par steder, hvor man kan være lidt i tvivl, så vi har aftalt, at jeg tager mine kort med til Hamburg i næste weekend, og så vil han udpege dem og komme med en uddybende forklaring. Super hjælp :-)

  SvarSlet