fredag den 16. april 2010

Fødselsdagsvejr

Det er en flot, men kølig solskinsdag. Dronningens fødselsdag, så der vejrer Dannebrogsflag overalt. Det er et flot syn, når det blæser. Festlighederne har bragt nye oplysninger om Kronprinsesse Mary´s herkomst. De siger, Frederik fandt hende på en bar i Tasmanien, men da hun steg ud af bussen i går aftes, blev jeg overbevist om, at hun i virkeligheden er en græsk gudinde. Gudesmuk i en enkel hvid kjole, der understregede, hvor veltrænet hun er. Vores løbeglade royale medlem er verdens smukkeste kronprinsesse - sorry Norge og Sverige. Nok om det! Dette er jo trods alt en løbeblog :-) I sidste uge rådede Jesper mig til at holde igen med km i denne uge for at give ryggen ro. Max 100 km, og sørme om det ikke er lykkedes for mig at overholde det. De sidste 7 dages træning har været 103 km løb suppleret med 144 km cykling. Ryggen er næsten 100 % OK, så jeg håber, at han nu giver tilsagn til max. træning de sidste 4 uger. før nedtrapningen går i gang. Jesper fortæller mig igen og igen, at det har førsteprioritet at være skadesfri hele tiden. Hvis jeg skal leve op til mit potentiale, kræver det et par sæsoner uden skader. Det er jo ikke nemt, når man er udstyret med en slidt ryg pga. det tunge plejehjemsarbejde gennem mange år. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det stadig bekymrer mig med den kolde væskeblære i rygsækken, men nu har jeg måske fundet en mulig løsning. Den er ikke testet endnu, så det er kun en teori, som jeg vil afprøve i weekenden. Min lille Deuter rygsæk på 300 gr. har to sidelommer, og det viser sig, at de er store nok til at rumme en ½ liters vandflaske. Ikke en drikkedunk, men en ganske alm. vandflaske. Så kan jeg have energidrik i den ene og vand i den anden. 1 liter væske er lige i underkanten, så jeg vil nok have en ekstra ½ liter vand i selve rygsækken. Men i følge arr. er der mulighed for at leje en nøgle fra British Waterways, så jeg kan fylde vand på flaskerne på de steder, hvor flodbådene også fylder på. Det bliver den store test-weekend, som i kan se. Tøj og rygsæk. To ting, der bare skal fungere under GUCR! .

4 kommentarer:

 1. Selv her i Helsinki er dronningen blevet fejret! Danske flag på den danske ambassade og på ambassadør boligen gjorde mig stolt i dag. Og reception hos ambassadøren gav lejlighed til at snakke dansk - hyggeligt.

  Held og lykke i weekenden, jeg håber sådan at du får styr på den rygsæk og vand problemet.

  Jeg skal ud og afprøve mit venstre knæ på søndag efter crosstræning i denne uge.....
  Lad os krydse fingre for hinanden!

  SvarSlet
 2. Tak Kirsten. Det er dejligt at høre, at hun også bliver fejret af danskere i udlandet :-)

  Jeg håber virkelig, det har hjulpet dig med crosstraineren. Flot at du har holdt ud. Jeg ved, det er kedelig træning, men ikke desto mindre er det effektivt, når man har nogle skadesindikationer. Måske er det godt, at foråret ikke er kommet helt til Finland endnu. Det gør indendørs træning lidt lettere ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Maybritt

  Tillykke med alle dine præstationer! Jeg tror vi er mange, der bliver rigtig inspireret af dig:)

  Desværre går det åbenbart begge veje når man bliver en 'kendt' person (i hvert fald i løbemiljøet). Jeg ved ikke om du er klar over det, men der ligger et lidt mærkeligt indlæg om dig på dourun. Ikke noget jeg tror du skal tage notits af, men det er da i det mindste rart at vide når folk snakker om en: http://www.dourun.dk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37379

  //Pernille

  SvarSlet
 4. Tak Pernille. Jeg havde ikke set indlægget, så jeg er glad for, at du gjorde mig opmærksom på det, så jeg kan svare.

  SvarSlet