fredag den 30. april 2010

NY Marathon

Man skal aldrig være for stolt til at indrømme, at man tog fejl, og jeg tog i den grad fejl af storbymarathons! Hamburg har bestemt givet lyst til flere oplevelser af samme slags, så nu skriver jeg noget, der var utænkeligt for en uge siden: jeg overvejer kraftigt at deltage i NY Marathon. Jeg er kvalificeret via min tid, så nu skal jeg bare vente på, at registreringen åbner i januar. Der er 4 uger, til Kent og jeg rejser til Birmingham. 4 uger er nærmest bare et fingerknips væk!!! 2 ugers max.træning og 2 ugers nedtrapning. Program for de 4 uger er bestilt hos Jesper. .

5 kommentarer:

 1. Jeg er enig med dig i, at man skal turde vedstå fejl. Også jeg har taget fejl af maratonløb.

  New York City Marathon er det løb jeg først besluttede, at jeg skulle løbe, da jeg besluttede mig for at løbe maratonløb. De andre maratonløb jeg skal løbe skal forberede mig til NYC.

  Hvis jeg skal deltage via kvalifikation skal jeg også have noget mere fart på end min Hamburg tid. Jeg skal løbe på under 2:55:00. Pu ha!

  SvarSlet
 2. Jeg skulle bare under 03.38.00 :-)

  Jeg har fået en mail fra arr, at tilmeldingen til 2011 begynder allerede d.8.nov.2010.

  SvarSlet
 3. "Jeg skulle *bare* under 3:38..." :-)

  Jeg havde tilmeldt mig i tiden 3:55 og følger online med i flere (vist mænd) der håber på, at komme under 4 timer.

  26/4 skrev du her på bloggen "Om lørdagen havde jeg forudsagt en sluttid på 3.40-3.45, og inderst inde håbede jeg, at jeg kunne komme i nærheden af 3.30, men så skulle det også gå rigtig godt."

  Så det er vel ikke sådan, lige at løbe så hurtigt :-) men når du slog tiden med hele 17 minutter kan jeg godt følge dig og de stærke vinger Hamburg har givet.


  Jeg har opdaget, at min tid fra Berlin ½maraton er hurtig nok til NYC, så nu kan jeg gå og spekulere indtil 8/11 om jeg skal forsøge, at komme med til New York i 2011. Jeg havde ellers nogle andre løb i tankerne; men en start i New York smider man ikke lige væk, og da slet ikke når tiden allerede er for gammel til 2012 udgaven.

  SvarSlet
 4. Det, jeg mener, er at jeg ikke skulle under 2.55. I den sammenhæng kan jeg vist godt tillade mig at skrive 'bare' 3.38 ;-)

  Jeg regner med at slå til i nov. Jeg synes godt nok, at 1500 kr. for et startnr. er vanvittigt, men man er vel på 'aktiv ferie' overthere, og det koster jo :-)

  SvarSlet
 5. Nu forstår jeg de "kun" 3:38 :-)

  Mon ikke de fleste løbere og folk med blot en smule kendskab til USA/New York, vil kunne forstå din beslutning, hvis du slår til :-)


  Vedr. prisen. Jo tak, 1500 kr. er meget, især når kan kan deltage i danske løb for 100 - 200 kr.

  I denne sammenhæng er startgebyret dog lille i forhold til, at ser frem til en regning på 27.000 kr. hvis jeg rejser med Albatros.

  Hvordan jeg skal få de penge ved jeg ikke; men dét løb skal løbes mindst én gang.

  SvarSlet