søndag den 4. april 2010

Åh ååååhh

Min søn tog tilbage til landbrugsskolen kl.15, så jeg valgte at udskyde træningen, til han var taget afsted. Først afsted til 45 min. styrketræning, hvor jeg fik lavet en forkert bevægelse på vej ind i 'leg curl'-maskinen. Det gav et skarpt jag i lænden :-((( Jeg fik fuldført træningen uden problemer, men var selvfølgelig meget opmærksom på ryggen. Da jeg kom hjem, fik jeg lidt at spise og så tog jeg løbeskoene på. Det blev kun til en rolig tur på 10 km, da jeg kunne mærke, at ryggen har brug for hvile. Den gjorde ikke ondt, men føltes underligt stiv. Ingen grund til at løbe nogen risiko! De sidste 9 dage er, trods 3 løbefrie dage, sammenlagt blevet til 3 x styrketræning, 75 km cykling og 168 km løb (heraf 110 km med rygsæk), så det må være godkendt. Jeg har fået en del henvendelser vedr. ruten om Furesøen. Det er dejligt, for så bliver der måske endelig andet end MTB-folket at hilse på :-) Jeg lovede at komme med en anmeldelse af 'Green zone' med Matt Damon. Han er jo bare god som altid :-))) En film om USA og oplysningerne om masseødelæggelsesvåbnene, som de gik i krig på. Jeg synes, det er en rigtig god film. Anmeldelsen i berlingske er meget præcis. Hvis du endnu ikke har set 'Good Will Hunting' eller spændingstrilogien om Jason Bourne, så er det bare afsted til videobutikken! Især 'Good Will Hunting' går lige i hjertet... .

3 kommentarer:

 1. Åh pas nu på dig selv og din ryg!!!! Vi satser jo alle sammen på dig!

  Tak igen for løberåd, har taget program og træning op til lidt revision, er nok nødt til at indse mine begrænsninger......

  Så er det godt at leve med på de mere udfordrende oplevelser igennem dig.

  Lidt bekymret hilsen til din ryg!!

  SvarSlet
 2. Her går jeg rundt og tænker, at jeg træner for meget, og så læser jeg igen, hvad du har præsteret, og tænker: Jeg laver for lidt, af sted på cykel og med løbesko.

  Har du nogle til at vaske tøj for dig? Synes jeg bruger så meget tid på motion og det efterfølgende tøjvask, at jeg er i gang hele tiden, og ikke kan klare mere.

  Det er så utroligt det du præstere.

  SvarSlet
 3. @ Kirsten: Jeg skal nok passe på ryggen!

  Du skal ikke lade dig begrænse i din løbning. Bare lyt til kroppen, så du undgår overbelastningsskader. Så kan det meste lade sig gøre. Bare se på mig :-)

  @Hammy: Nu hjælper det jo gevaldigt på ugeregnskabet, at jeg løb 84 km sidste lørdag.

  Jeg har heldigvis en vaskemaskine med et lynprogram, så mit løbetøj ryger direkte i maskinen efter træning, og 27 min. senere er det klar til tørresnoren.

  SvarSlet