onsdag den 7. april 2010

Masser af små tests

En løbetur på 233 km kræver, at udstyret er gennemtestet. Fra inderst til yderst skal tøjet sidde uden gener. Det gør det meste tøj heldigvis, men i ved jo, at man har en udefinérbar fornemmelse af, at noget bare sidder bedre end andet. Undertøj: jeg har Newline, Craft og Falke i skuffen. Falke er lavet i lækkert materiale, men deres trusser krøller i kanten, når man skal sætte tøjet efter en tur i busken. Jeg gider ikke bruge tid på at rette trussekanter under ultraløb! Pt. er valget Craft, men jeg håber stadig at falde over den ultimative løbetrusse til kvinder. Strømper: CEP kompressionsstrømper. Intet ultraløb uden disse grimme, men effektive strømper! T-shirts: Røde - naturligvis. Og med DANMARK på ryggen :-) Tights: Endnu ikke afgjort. Kasket: NIKE. Den sidder perfekt på mig. Jakke: Endnu ikke afgjort, men mon ikke det ender med en af mine utallige jakker fra Newline? Jeg har vist 8-10 stk., og jeg fatter ikke, hvor de kommer fra. Det ville ellers være sejt med denne jakke fra SSport i Skodsborg, men prisen... 1300 kr. Farve: Blå og guld - what a statement to make :-) .

8 kommentarer:

 1. Hej May-Britt,

  jeg løber ikke ultraløb - men løber. Og har gjort det både i Craft og Nike løbeunderbukser. Men for mig er favoritten altså fra Purelime. De forhandles vist nok i Intersport. Bare en ide, hvis du vil have endnu mere at vælge imellem :-)
  Fortsat god træning!
  Mvh Dissing

  SvarSlet
 2. Jeg modtager meget gerne tips! Løber du i hipster eller pants?

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig masse lækkert udstyr du har.

  Du må være mange penge værd hvis man gjorde dit tøj og sko op i penge :-)

  SvarSlet
 4. Hej igen - jeg har begge typer, men foretrækker til enhver tid pants fremfor hipsters. i mine øjne en uskik med "bukseben" i løbeunderbukser. Hvorfor? Fordi man har tights eller stramme løbeshorts uden over, og det er irriterende, når buksebenene fra underbukser ruller sammen, når man trækker bukserne op!! :-)
  /dissing

  SvarSlet
 5. @ Kirsten: jeg burde holde et garagesalg!

  @ Dissing: det er også den konklusion, jeg er nået til. Min bukser fra Craft er pants. Nu vil jeg se nærmere på Purelime, som du foreslår. Tak for tippet :-)

  SvarSlet
 6. Hej Majbritt. Følger fast med i din blog - spændende læsning, selv når man ikke løber ultra. Har du prøvet Fusion Multisport kort tights som fås hos løberen - super tight til triathlon, spinning og ikke mindst løb. Tynd "pude" i bunden af tighten sikrer total komfort uden brug af sportsunderbuks. God løsning hele sommersæsonen - og så er man uden om underbuks-problematikken/kirsten k

  SvarSlet
 7. @ Kirsten K: Tak :-) Mit håb er, at man også kan bruge bloggen som løber på kortere distancer. I bund og grund er tingene de samme for 5 km og ultra - jeg løber bare lidt længere..
  Jeg har faktisk overvejet Fusion, så måske jeg skal tage mig sammen og prøve dem? Kan du slet ikke mærke puden?
  Jeg tænker jo automatisk på spinningtights, hvor man i allerhøjeste grad kan mærke puden :-/

  SvarSlet
 8. Hej Majbritt.
  Nej puden er ikke andet end et lille stofindlæg i et behageligt, blødt materiale -langt fra cykel/spinning shorts. Jeg har løbet en del halvmarathons i dem - og vil også løbe i dem til mit første marathon i Hamborg. Går det galt på så lang en distance - skal jeg nok give dig besked.

  SvarSlet