tirsdag den 20. april 2010

Løbslisten

Kent Møller griner lidt af mig. Han synes, min løbsliste konstant laves om. Og manden har jo ret! Jeg justerer den hele tiden, så den er up-to-date. Sommetider dukker der pludselig et nyt løb op, der passer bedre ind i træningen. Sommetider sker der private begivenheder, der betyder, at jeg må aflyse en deltagelse. Som f.eks. Gourmet Marathon d. 15.maj. Min datter skal flytte ind i sin nye lejlighed samme dag, og den slags ting kan man jo ikke forudse. Det betyder, at der nu kun er 2 marathons tilbage før GUCR: Hamburg og Rudersdal. Jesper ser meget gerne, at jeg forlænger Rudersdal-løbet med 20-30 km, men min søn er hjemme den weekend, så det kan ikke lade sig gøre. Hamburg Marathon. Jeg glæder mig vildt, for alle siger, at Hamburg er fantastisk. Jeg skal med på en bustur, arr. af Kim Smitt fra DUUL. Vi skal afsted fra lørdag til mandag med fælles middag søndag aften. Oprindeligt havde jeg aftalt at dele værelse med en løber fra Jylland, som jeg kender, men nu hører jeg, at hun er sprunget fra, så jeg skal bo med to kvinder, jeg ikke kender. Det er første gang, at jeg deltager i en større fællesrejse til marathon, og jeg ser frem til at møde mange nye løbevenner :-) Træningen kører stadig fint, hvis man lige ser bort fra i dag. Jeg har svært ved at tage mig sammen til at løbe i regnen, så det ender nok med en hviledag. Efter 3 dage med ture på 21-30 km er det såmænd også i orden ;-) Der er flere, der har spurgt, om det virkelig er rigtigt, at SSport laver trøjer til enkeltpersoner? Ja, det gør de. De har ikke en færdiglavet trøje, men man kan købe en T-shirt eller singlet i rød eller hvid og så selv designe trøjen med tryk: DANMARK foran eller bagpå - navn - flag - klubnavn. Debutanter kan evt. få trykt navnet på marathon på. Altså en mere personlig trøje end de masseproducerede singletter. Ring eller mail kontoret for at få en pris. .

2 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal du passe familien - specielt efter den der med at din søn ville have billede ved siden af det tomme komfur...

  De ting du nævner er utrolig vigtige at være nærværende ved, det er nogen af livet milepæle og uden dine nærmeste er det hele jo ikke noget værd.

  Turen til Hamburg lyder sjov, der er sådan lidt lejrskole over det med at dele værelse med vildt fremmede - glæder mig til at høre om det løb.

  Lavede aqua jogging i dag, det bliver vist ikke min favoritsport.... nå men ryggen kan ikke helt lide det så nu pauser jeg til weekenden - jeg skal jo heller ikke nå noget (grrrrr)

  Tøjet ser lækkert ud, jeg håber også at det er lige så godt at have på.

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten
  Da jeg skrev til dig om aqua jogging, troede vi, at der var tale om en knæskade. Jeg har ingen idé om hvordan det virker på en rygskade. Men alm. svømning skader ihvertfald ikke :-)

  Familien kommer altid først, og Jesper og jeg har derfor aftalt, at turen finder sted weekenden efter. Så håber jeg, at sommeren har indfundet sig i mellemtiden...

  SvarSlet