tirsdag den 29. juni 2010

Varmen

Pyha - man kan roligt sige, at sommeren er kommet til Danmark. Om det er vejrgudernes måde at kompensere for den lange, kolde vinter, er ikke godt at vide, men hvor ville det være herligt, hvis de fremover ville fordele goderne lidt. Jeg har kastet al forfængelighed overbord! Egentligt er jeg for gammel og ikke fast nok i kødet til at løbe i bar mave, men nu er det simpelthen så varmt, at mine 2 sportstoppe fra Asics er kommet frem. Jeg købte dem for 3 år siden til sportsmessen i forbindelse med Kbh. Marathon, og jeg har vel brugt dem 5-6 gange af ovenstående årsag :-] Men nu har jeg overgivet mig, for med en vejrudsigt, som man skal være et skarn for at klage over, må alle midler tages i brug for at holde kropstemperaturen nede. Det er hårdt for kroppen at løbe i den uvante varme, så fortvivl ikke, når farten ikke er, som den plejer. Nyd det gode vejr så længe vi har det, og så samler vi op på tempoet, når temperaturen er faldet med 10-15 grader :-) HUSK VÆSKEN - også på de korte ture!

3 kommentarer:

 1. För mig är det alldeles för varmt! Ska jag trivas och springa får det nog vara en hel del kallare..

  SvarSlet
 2. Tak skal du have, her er man på en uskyldig ferie i 2½ uge og kommer hjem til en næsten halshugget May-Britt og lukket blog. Pyyyha, og jeg troede at Israel var et usikkert sted at være!! :)

  Men tak fordi du bliver ved, du er en af de største inspirationskilder i mit løb og jeg lærer så fantastisk meget af at læse om dine oplevelser - kan altid bruge dem (i meget mindre målestok naturligvis).

  Er altså kommet hjem fra ferie i Israel og der var den onde lyneme varmt, var ude at løbe en meget tidlig morgen og eller noget på bånd. Men det var ikke sjovt at løbe i de varme omgivelser og meget svært at tage sig sammen til at løbe når det er så tung og fugtig varme.

  Så jeg er glad for at være tilbage i det Finske klima som er noget mere behageligt - selv om her er da dejligt vejr.

  Kh, Kirsten

  SvarSlet
 3. Jeg håber, du har haft en skøn ferie i Israel. Det er godt at høre, at vinteren også er slut i Finland ;-)

  SvarSlet