onsdag den 16. juni 2010

Grønt lys

Endelig er der givet grønt lys fra Jespers side til fuld træning, og nu kører 24 timers toget :-D Det er et fantastisk vejr i dag. Mildt og solrigt, så jeg besluttede mig for at tage ugens lange tur i dag. Der er tale om rolig optrapning, og derfor er den lange tur trods alt ikke længere end 20 km, men alligevel... Jeg forstår ikke helt, at det kun er 2½ uger siden, at jeg humpede rundt med støttebind om knæet og knapt kunne gå på trapper. Når jeg skulle vende mig i sengen, måtte jeg løfte benet, fordi knæet ikke kunne klare vægten uden støtte! Så er man altså langt ude!! Men i dag er det fortid, men samtidigt er det en del af min historie om deltagelsen i GUCR 2010.

2 kommentarer:

 1. Som læge - dog uden specielt kendskab til sportsskader - så forstår jeg simpelthen ikke din utålmodighed.

  Jeg mener det er at spille hazard med dit knæ.

  Ordentlig ro er den bedste medicin og blusser din skade op igen ville investeringen i mere ro være væsentlig mindre end et tilbageslag med fornyet løbepause.

  Jeg mener ikke du har lavet den smarteste cost-benefit-analyse - det har din træner.

  Leg en kano og ro rund på Bagsvær sø i stedet for at løbe rundt om den, brug en cross-trainer, cykel mere effektivt. Tag i svømmehallen - man kan godt forbrænde energi uden at belaste knæet. Det styrker nødvendigvis ikke dine løbekompetencer, men du har en skade der med min optik fortsat ligger og ulmer....

  Better safe then injured.....

  SvarSlet
 2. Det er jo en balancegang, når der kun er 12 uger til næste store konkurrence.
  Jeg mener, jeg har en ret god fornemmelse for, hvad jeg kan byde min krop under træning, og derfor har jeg intet problem med at starte op efter 1 uge uden smerter.

  SvarSlet