lørdag den 5. juni 2010

24RUN

Denne weekend er der 24 timers løb for stafethold og sololøbere i Holte, ca. 3 km fra min bopæl. Jeg har naturligvis været forbi for at hilse på gode løbevenner og se, de kom godt afsted. Løbet kan følges her Der kommer opdateringer hver time, og i den afsluttende time hvert 15. minut. Det er pragtfuldt vejr, og naturligvis trak det lidt i cirkushesten, da løbet blev skudt i gang. Men det vil være totalt uforsvarligt at stille op, selv på et stafethold, med mit knæ. Ruten er en blandning ca. 2000 meter kuperet skovterræn og ca. 700 meter fladt terræn (bl.a. rundt på et atletikstadion). Ruten er DAF-opmålt til 2700 meter. Jeg fortæller til stadighed mig selv, at jeg har lovet mig selv 14 dages ordentlig restitution, før jeg skal i gang med træningen mod 24 timers løbet i sept., og hvis jeg skal have knæet klar inden da, skal det have ro!! .

1 kommentar:

 1. Hej May-Britt.

  Det var utrolig hyggeligt at få lov at hilse på dig i Holte. Tracy og jeg talte meget om, at det var spændende at tale med dig. Du så fantastisk frisk ud ovenpå Englands turen. Det lyder godt, at dit knæ er i bedring. Jeg havde selv voldsomt bøvl med mit ene knæ i sensommeren sidste år, men kom på ret køl ved kæmpe hjælp fra en fysioterapeut. Det var deprimerende ikke at kunne løbe det jeg gerne ville i en periode, og jeg trænede, mod min vilje, i fitnesscentret - meget på cykel og roligt på løbebånd. Efter en lille måned kunne jeg pludselig løbe helt uden smerter igen.

  Efter 24run, kan jeg mærke en lille smule til knæet igen (det var en hårdere rute end jeg havde forestillet mig)og har straks bestilt tid hos fys'en igen.

  Jeg håber og tror, at du snart er helt klar igen. Jeg glæder mig til at følge dit løb i september.

  Mange hilsener og god bedring med knæet fra

  Henriette

  SvarSlet