onsdag den 30. juni 2010

De mange muligheder

Der er så mange muligheder som ultraløber! Korte eller lange løb, trail eller flade ruter, distanceløb eller timeløb, store løb eller små løb. Jeg elsker at læse om spændende løb. Pt. er jeg i gang (for 3. eller 4. gang) med Dean Kanazes´s 1. bog, som især omhandler løbet 'Western States 100'. Jeg bryder mig ikke så meget om hans efterfølgende bog '50/50', men 'Ultramarathonman' kan varmt anbefales. Jeg kan godt lide tanken om at deltage i løb, som ingen eller kun få danske kvinder har deltaget i, men det fik jeg vist røbet med det fine citat fra GUCR ;-) Det får tankerne til at vandre. Skal jeg løbe VM eller Thames Ring 250 miles næste år? Måske bliver valget slet ikke mit, for pt. er jeg ikke kvalificeret til landsholdet, da mit sidste resultat over 180 km er mere end 2 år gammelt, så jeg skal lave et godt resultat i Schweiz, hvis jeg vil løbe VM. Ellers er der ingen tvivl om, hvad jeg skal løbe - hvis jeg kan få startnr.! Der bliver kun plads til 35 løbere, så man skal være hurtigt ude, når tilmeldingen åbner. 400 km på max. 100 timer. Kort, rygsæk, få depoter - hele turen en gang til, men denne gang 160 km længere! Lyder det ikke som en fantastisk udfordring?

6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal du det, det er jo kun 160 km mere men hele 55 timer mere end GUCR.

  Velkendt koncept og udstyret er allerede købt.

  Det klarer du som en mis ;)

  SvarSlet
 2. Jeg synes du skal løbe Western States. Det ville jeg i hvert faldt gøre hvis jeg var så dygtig som dig til at løbe langt. Men jeg er jo også amerikaner.

  SvarSlet
 3. Hej.
  Lige et sporgsaal, hvad er egenteligt kravet for at komme paa landsholdet for kvinder?
  Hilsen fra Bascote

  SvarSlet
 4. Hej David. Jeg håber, alt er vel i UK.
  Kravet for kvinder er 180 km og for mænd 210 km på 24 timer.

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det må være en sværd beslutning at tage. Det må jo være med megen stolthed du deltager på landsholdet, og ikke noget der overgår enhver! En kæmpe oplevelse må det være.

  Det andet løb, har jeg lige kigget en del på og det ser jo helt fantastisk ud. Spændende terræn og løbepersonligheder. Også en stor oplevelse.
  Hvis jeg var dig ville jeg nok se om løbet i Schweiz gør udslaget...

  Uanset hvad glæder jeg mig til at følge dig og dine udfordringer

  kh Karina

  SvarSlet
 6. Naturligvis er det en oplevelse at deltage til VM, men jeg vælger med hjertet og løber det, der tiltaler mig mest på det pågældende tidspunkt. Derfor blev GUCR foretrukket frem for VM i år, og jeg vil ikke udelukke, det sker igen.

  Jeg er amatør og løber udelukkende for min egen fornøjelses skyld, og det er ud fra de kriterier, jeg vælger.

  SvarSlet