søndag den 9. oktober 2011

Rasmus og Kim

Rasmus Hennings håb om en podieplads på Hawaii blev desværre ikke opfyldt. Set i det lys må det være skuffende med en 14. plads i tiden 08:35:53 (51:48 - 4:31:10 - 03:08:49). Mon ikke der kommer en pressemeddelelse i løbet af dagen, hvorfor det ikke gik som planlagt?

Jeg var lidt for hurtig ude med at lade Kim Greisen overtage titlen som indehaver af flest gennemførte løb på den lange triathlon-distance på et år. I går tangerede han rekorden på 34, og i dag søndag hiver han endegyldigt titlen i land. 35 gennemførte løb indenfor 1 år!! Det er bare at tage hatten af for den præstation..

Jeg har tidl. linket til Kims hjemmeside da han gennemførte Double deca Triathlon  Kims hjælperteam skriver dagligt, når han konkurrerer, så følg den store præstation i dag, der forhåbentligt krones med en sejr ovenikøbet :-)

Det kan være lidt forvirrende med ordene: fuld triathlon og Ironman. Problemet er, at navnet 'Ironman' er et registreret varemærke taget af World Triathlon Corporation, og derfor kun må benyttes af stævner, som de arrangerer, hvilket f.eks. er VM på Hawaii. Derfor hedder konkurrencen i Kbh. heller ikke Ironman Copenhagen, men Challenge Copenhagen, da det er en anden organisation ved navn Challenge Family  der står bag. I daglig tale bruger de fleste dog ordet Ironman om deres løb, ligegyldigt hvem der har arr. konkurrencen.