søndag den 1. august 2010

Weekendens ups and downs

Ryggen gør vrøvl, så lige nu er humøret ikke det bedste. Det har faktisk stået på i 1½ uge efter et for tungt løft, men da jeg ikke har mærket noget under løbeturene, har jeg ikke tænkt nærmere over det.

Det kom jeg til under lørdagens lange træningspas. Jeg havde løbet 10 km om formiddagen uden problemer, og det gik også fint i begyndelsen af vores tur, der begyndte kl.22. Faktisk gik det fint i 26-27 km, hvorefter lænden blev mere og mere stiv, og til sidst føltes det som om, benene hang efter mig! Det blev til 39 km, men benene er mærket af den hårde tur. Jeg har været på en restitutionstur på 7 km i dag, og først efter 6 km løsnede det op i benene. Desværre er der også opstået lidt ømhed i højre baglår, så der venter nogle dage uden tempo.

Det var ellers en dejlig tur i en mild nat i Malmö. Malmö har en lille specialitet: der løber masser af små vilde kaniner rundt i aften/nattetimerne. De er overalt, og det er et morsomt syn, når de piler rundt om benene på én.

4 kommentarer:

 1. Ja, det er jo lidt der jeg også er i øjeblikket. En overdrevet udmugning i datterens værelse og støvsugning - boink, ryggen kan ikke lide det. Og det føles bedre når man løber og alligevel ikke helt.

  Jeg skal til ortopæd på tirsdag - hvornår skal du!!??!!

  Tak for din søde hilsen hos mig og jeg vil benytte mig af dit tilbud hvis jeg føler brug for det (og det gør jeg nok når løbet nærmer sig....)

  SvarSlet
 2. I første omgang skal jeg ikke til fys eller ortopæd. Jeg har haft rygproblemer fra tid til anden gennem flere år, så jeg kan formodentligt selv takle det med rygøvelser og roligt løb. Dvs. ingen intervaller eller højt tempo til smerterne er væk.

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg forstår ikke lige hvordan du så lige løber 39 km. Løber du i sløjfer eller går du hjem når du er kommet 39 km væk hjemme fra?

  SvarSlet
 4. Vi løb en tur på 25 km, fik lidt at drikke i lejligheden og løb derefter en anden tur på 14 km. Det var 2 'ud/hjem' ruter.

  SvarSlet