torsdag den 19. august 2010

Jagten går ind

Apple ringede i går. De kommer og henter ipoden i dag mellem kl. 09-17. Great, når man er nattevagt og gerne vil sove efter vagten!! Nå, men nu skal den bare afleveres, så jeg kan få pengene retur. Alt i alt er det jo fin service, at de sender en kurér, så både de og jeg ved, at den bliver modtaget det rigtige sted.

Imens går jagten nu på et supplement til min Creative. Det undrer måske nogle, at jeg (og andre) er så vild med netop denne mp3, så her kommer min begrundelse: den er robust, er på størrelse med en tændstiksæske men tyndere, har FM-radio og kører på AAA-batteri. Desuden kostede den omkring 300 kr.

Det, jeg bl.a. ville bruge ipoden til, var lydbøger. Her er ipoden genial, fordi den sorterer musik, lydbøger, podcasts osv. I stedet for har jeg valgt at købe en billig mp3 uden radio, som jeg vil bruge udelukkende til lydbøger. Valget er faldet på Clip Sonic som også bruger batterier. Jeg skal nok teste den med musik, inden den overgår til biblioteksbrug, så i kan få en anmeldelse af den som musikmaskine.

Hvis man ønsker en mp3 med FM-radio, har jeg læst flere anbefalinger af Sandisk . Desværre kører den ikke på batteri, men den er så billig, at man jo kan købe et par stykker ;-)

Hvis der er nogen, der har gode erfaringer med andre modeller, må du meget gerne efterlade en kommentar.

2 kommentarer:

  1. Psst....Du er blevet tagged i en blog-leg. Hvis du trænger til at tænke på noget andet end foreberedelser til ultraløb, så besøg mig....

    SvarSlet
  2. Tak for det, men jeg tror, at i ved rigeligt om mig i forvejen :-]

    Jeg deltager aldrig i den slags lege, så jeg passer også på denne :-)

    SvarSlet