fredag den 27. august 2010

På vej til Aalborg

3 timers søvn er ikke lykken, når man skal løbe 6 timers løb dagen efter, men jeg skal afsted kl. 13.30 til lufthavnen. Karim Hassan, der arr. Vodskov Ultrarun, har tilbudt kost og logi til Jesper og mig i nat. Det er altid vældig hyggeligt at have en aften med løbere, jeg ser alt for sjældent, så jeg værdsætter, når folk åbner deres dør før et løb. Imidlertid bliver det nok en kort aften for mit vedkommende. Jeg bliver simpelthen nødt til at indhente det opbyggende søvnunderskud - præcis som altid efter 4 nattevagter.

Jeg har modtaget den ene mp3-spiller, jeg har bestilt. Det er en Creative Style 300 med FM-radio. Pris inkl. lev.: 415 kr. Jeg har ikke fået lagt musik ind på den endnu, men radioen virker fint. En test må vise hvor længe, batteriet holder! Men til den pris kan jeg godt gøre køb på de beskrevne 'op til 32 timer'. Der kommer en anmeldelse, når den er afprøvet flere gange. Den lille Clip Sonic 1GB, som jeg skal bruge til lydbøger, er ikke kommet endnu.

Hvis Jesper har sin PC med til Jylland, burde jeg kunne komme med resultatet fra Ultrarun i morgen sidst på eftermiddagen. Min plan er 60-62 km rolig træningstur. Jespers plan er... nej, det siger jeg ikke ;-)

3 kommentarer:

 1. God fornøjelse med din "lille" træningstur. ;-D Jeg tror, at manglende søvn er det værste. Måske slår dehydrering det, men slemt nok er det. Håber du får sovet nok i nat.
  Og så er det jo altid godt at have styr på musikken og resten af gadgets'ne. :-)
  Kh Katrine

  SvarSlet
 2. Hej.

  Det var ellers noget af en "cliff-hanger" at slutte af med, løber han hjem???

  SvarSlet
 3. Uhhh - det lugter af rekordforsøg fra en hvis herre!! :D

  SvarSlet