mandag den 9. august 2010

Opgraderet mentalt og fysisk

Som i muligvis kunne fornemme på søndagens indlæg, så har glæden over ultraløb kunnet ligge på et meget lille sted de sidste dage. Faktisk har den været sparket helt ind i hjørnet under sofaen!

For 1. gang i meget lang tid (når vi ser bort fra dagene lige efter en ultrakonkurrence) har jeg ikke løbet i 3 døgn! Fra fredag formiddag til mandag kl. 12 har skoene stået helt stille. Så taler vi seriøs krisestemning!

Hvad der helt præcist gik galt, ved jeg ikke helt, men jeg har haft mange tanker om ultraløb overhovedet skulle være en del af min hverdag!! Jeg vil aldrig holde op med at løbe, men måske jeg kunne skrue lidt ned for volumen?

Weekenden er blevet brugt på rødvin, hjemmebag, lagkage, varm cacao med flødeskum og usund købe-pizza. Familien og den udskudte fødselsdag. Teatertur med pigerne, der sørger for, at jeg også har et liv, hvor der ikke snakkes løb. I bund og grund en rigtig useriøs, kalorierig og konditionshæmmende weekend.

3 døgn, hvor jeg ikke har løbet en meter, bl.a. fordi min søn har været hjemme på besøg i 5 dage. Pludselig syntes jeg, at det var forkert at bruge et par timer på at løbe, selv om han har været vant til dette liv de sidste 3-4 år :-]

Tingene hang slet ikke sammen, og da jeg ikke skal stå til regnskab for andre end mig selv (og en lille udsøgt skare af bloglæsere), kan jeg jo gøre, som jeg vil. Nogle vil gerne kalde mig eliteløber indenfor ultraløb, men jeg holder stædigt på, at jeg bare er en supermotionist, der har været så heldig at have i en nichesport, hvor alder og langsomt løbetempo pludselig kan være en fordel fremfor en ulempe :-)

Sommetider skal tingene bare have tid, og alting falder til ro. Naturligvis skal jeg løbe ultraløb! Og jeg er såmænd allerede på startlisten til det første i 2011. Jeg skal løbe TEC 100 miles i selskab med de rutinerede ultraløbere Mikkel Gormsen, Jesper Halvorsen og Jørgen Steen Nielsen. Hvis jeg gennemfører, er jeg kvalificeret til 'Western States 100' og optjener 3 points til 'UTMB', og det åbner jo pludselig nogle perspektiver for 2012.

I fødselsdagsgave fik jeg bl.a. penge til den længe ønskede Ipod, som lige skal indgraveres 'When the going gets tough, the tough get going' - hvad andet kan der stå på mit nye legetøj? Så skal jeg bare lære at downloade podcasts - øøhhh...


Hvor mange kan huske dramaet om min mobiltlf. lige op til GUCR? Mareridtet er nu endelig slut. Efter en reparation på serviceværkstedet i DK og i Tjekkiet som ikke fik tlf.s batteri til at fungere, fik jeg en spritny udgave af 6600 fold fra Nokia. Den var der en fejl i, så tlf. pludselig låste, når jeg skrev sms, og den var umulig at låse op. Nu har butiksindehaveren vist fået nok af at se mig, så jeg har fået en 6700 med et bedre kamera, så nu er der håb om fotos fra nogle af mine ture.

På TV-fronten er tørken endelig slut, for EM i svømning starter i dag, og her har Danmark gode medaljechancer. Tiden med fantomdragter er heldigvis slut, så vi igen kan nyde det her ;-)

1 kommentar:

  1. Tak skal du have, wauw for et billede!!

    Jeg kan ærlig talt godt forstå at det hele har hængt dig ud af halsen og godt at du lod dine indre dæmoner få udtryk i weekenden - herregud, de par kalorier får du jo hurtigt løbet af dig!

    Fortvivl ikke, for at holde diciplinen er man nødt til at skeje ud en gang i mellem og så får man nye og uanede kræfter tilbage.

    Du får jo glæden tilbage om et par dage - ha, hør lige mig, det er som når ægget vil belære hønen!!

    SvarSlet