onsdag den 4. august 2010

En af de dage...

Det har været en rigtig Tycho Brahes dag!

Alt gik galt lige fra morgenstunden:
Min cykelnøgle knækkede, da jeg låste cyklen i morges, og der går 3-4 dage, før jeg får en ny. Naturligvis kunne jeg ikke bestille en ny telefonisk, men måtte gå til cykelhandleren for at bestille den. 
Min søn, der skulle ankomme fra Jylland ved 13-tiden, nåede først frem kl.17.30 pga. rod med rejseplanen, og han var ikke i godt humør, da han fik vækket mig efter bare to timers søvn. Alt for lidt efter en nattevagt, men det var umuligt af falde i søvn igen!
Internettet har været dødt hele dagen pga. en fejl fra Telenor, hvilket har forsinket noget arbejde, jeg skulle have lavet.

Så humøret var dårligt - rigtig dårligt - da jeg traskede til cykelhandleren for at få bestilt den %&#¤" nøgle! 

Så var det jeg så spisesedlen fra Ekstra-Bladet. Et foto af to smilende unge piger, der i dumhed/kådhed var kørt 2 på en knallert uden lys, direkte ud foran en bil og dræbt på stedet. Det satte ærligt talt tingene lidt i relief!!

Nå, så jeg er uden cykel de næste dage og må derfor løbe på arbejde, men det gør jeg jo alligevel en gang imellem. Jeg plejer bare selv at bestemme hvornår.
Min søn er trods alt nået frem, og han er hjemme til på mandag, så hvad betyder nogle timers forsinkelse?
At man er så afhængig af nettet, at man lader sig irritere af en enkelt dag uden - sådan er det vist bare ;-)

Og var der forøvrigt ikke en sød mand i værktøjsmagasinet, der spurgte interesseret til mit løb, da jeg købte et par småting på vej hjem fra arbejdet?

Og jeg har modtaget billige varer fra England: energigels, badedragt og en vandflaske til at løbe med


Faktisk har det ikke været så dårlig en dag alligevel, og den slutter med en dejlig løbetur til arbejdet - frivillig eller ej ;-)

2 kommentarer:

 1. Sikke noget skidt!! Men dog trods alt flot at det lykkedes at få vendt dagen til nogen positive ting alligevel!

  Du har ret, din datters store dag er uendelig vigtig, både for hende og for dig som mor. Jeg tror du ville fortryde hvis du ikke er der og du ved, selv om det ikke er ideelt at ankomme lidt senere, så vil du få uanede kræfter fordi du har gjort det der følelses mæssigt var rigtigt.

  Det ved du selvfølgelig selv bedst, men der er jo ting i livet hvor man bare skal være til stede som forælder. Og andre hvor man bare skal være til stede som løber....;-)

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten
  Som jeg skriver, kan det slet ikke diskuteres, om jeg skal til translokation eller VM. Jeg skal til translokation!
  Og til VM, hvis det kan hænge sammen med afrejse fredag eftermiddag, ellers bliver jeg hjemme.

  SvarSlet