fredag den 6. august 2010

Pheeffft

Pheeffft pheeffft - sådan omtrent lød det i går aftes, da jeg trådte ind på linoleumsgulvet på Steno efter løbeturen. Folk, der løber i Nike kender måske lyden? Det er lyden af en punkteret luftpude i skoens hæl!

Pludselig gik flere ting op for mig! Jeg havde følt, jeg løb lidt skævt på højre hæl, da vi løb den lange tur i Malmö, men jeg havde skudt det ind under indbildning. Jeg burde have vist bedre!! Men jeg kan ikke høre lyden, når jeg løber på asfalt, og snakken går.

Jeg tænkte over det med den 'skæve' fornemmelse, da jeg løb mod Steno om aftenen, men det var først, da jeg hørte den svuppende lyd, at 10-øren faldt.

Der kører stadig ingen tog pga. sporarbejdet, så der var ikke det store valg. Jeg måtte løbe hjem i skoene til morgen - punkteret højre hæl eller ej. Den manglede støddæmpning gav en lidt øm baglårsmuskel, men heldigvis ikke de samme smerter som på den lange tur.

Skoene? De ligger allerede i skraldespanden!

6 kommentarer:

 1. Va? Jag trodde att alla löpare sparade sina gamla skor i evigheter! ;-)

  SvarSlet
 2. Gemme slidte, ildelugtende løbesko? Nej tak :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har igennem årene undret mig meget over, at løbere tør løbe i Nike sko, når de har den uvane med at punktere, det er da lidt et problem at være fladgående på den ene side i et løb, hvad gør du egentlig i ultraløb, har du reservesko i depot? Godt i øvrigt at høre, at du er ovenpå igen, jeg er gået i gang med chokbølgebehandling på min akillessene, vil så gerne løbe noget mere, ultraløb bliver det nok aldrig til, men bare et maraton, længes jeg efter at kunne løbe. Mange løbehilsner, Kirsten F

  SvarSlet
 4. Jeg har kun oplevet 2-3 punkteringer ud af de mange sko, jeg har haft, så det synes jeg faktisk ikke er voldsomt.
  Jeg er blevet testet 2 gange med 2 års mellemrum, og begge tests viste, at Nike Air Structure Triax er den sko, der fungerer bedst for mig. Hvis jeg absolut vil have et alternativ, findes der en NB, men Nike ER det bedste valg. Derfor løber jeg i Nike - og så gør det jo ikke noget, at det er en af markedets billigste sko ;-)
  Jeg har altid skiftesko med til de lange ultraløb (ikke til 6 timers løb), hvor jeg skifter efter behov. Det er nok 2-4 gange under et 24 timers løb.

  Chokbølgebehandling? Uha Kirsten - det gør vist nas! Men bare det hjælper, så gør man hvad som helst :-)
  God bedring og pas på dig selv under genoptræningen!

  SvarSlet
 5. Uha det må vist være som at køre i en punkteret bil!
  Mon smerten i dit baglår har haft noget med det at gøre?

  Meget imponerende at du løb hjem i de sko og ikke blev fristet til at tage diverse busser!

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på, at kombinationen af den punkterede sko og småproblemer med ryggen gennem et par uger (havde løftet for tungt), medførte smerterne i baglåret.
  Jeg var nødsaget til at løbe hjem. Intet buskort og ingen penge med - kun Dankort og det kan man ikke bruge i bussen! Jeg måtte bare løbe roligt tempo, men det gav nu sig selv en tidlig fredag morgen efter 4 nattevagter ;-)

  SvarSlet