mandag den 23. august 2010

Har jeg virkelig sagt det?

I dag udkommer ugebladet 'Søndag', hvor jeg medvirker i temaet: 'Alder ingen hindring'. Jeg synes, det er blevet en god artikel, også selv om jeg må leve med, at jeg ser ud til at have dobbelthage på det lille billede, men det har jeg måske i virkeligheden, og der er bare tale om total fornægtelse??

Hvis man ser godt efter på det store billede, kan man fornemme nogle lysegrå streger. Det er ikke en fejl i trykningen, men det styrtregnede, da billederne skulle tages, og fotografen kæmpede med kamera og paraply. Jeg kæmpede med mit dårlige knæ, så det var en køn forestilling :-)

"Jeg agter at fortsætte med ultraløb lige til den dag, jeg sætter løbeskoene" - har jeg virkelig sagt det? Formodentligt JA! For trods al min tvivl og alle mine klager så elsker jeg ultraløbets udfordringer. At komme helt derud hvor der kun er én, der bestemmer, om det skal være succes eller fiasko - mig selv!

80 km om ugen står der i artiklen. I wish...
Den forgangne uge er netop opgjort: 130 km løb samt 150 km cykling. Jeg glæder mig til den ferie, der venter d. 26.09.2010 kl. 12.00!


5 kommentarer:

 1. Som sagt andet steds glæder jeg mig til at opleve dig i Søndag. Min mor holder det troligt og gemmer bladene til mig. Så jeg får dem normalt med mange måneders forsinkelse. Denne gang er jeg bange for at det vil koste hende en gang porto til Finland ;-)

  SvarSlet
 2. Det er vildt du kan holde til den træningsmængde. Er du ikke bare træt og udmattet nogen gange?
  I øvrigt en rigtig god artikel af Jerk, du satte på din blog. Jeg kan genkende det meste fra mig selv.
  Forsat god træning, håber jeg får læst artiklen i søndag
  Kh Karina

  SvarSlet
 3. Det handler meget om tilvænning. Det har taget mig 3 år at nå til denne træningsmængde. Tidl. fik jeg tegn på overtræning, når jeg kom over 100-100 km om ugen. Derfor har det været et eksperiment, om jeg denne gang kan holde til mere, og det ser det jo ud til. Det er faktisk kørt forbløffende gnidningsfrit, men naturligvis er det ikke lige sjovt at træne hver gang, men det er det jo heller ikke for de, der træner frem mod en 5K ;-)

  Ja, det er er rigtig god artikel af Jerk, og jeg er glad for, han lod mig bringe den i fuld længde.

  Du må en tur forbi frisøren og læse artiklen ;-)
  Kh og god træning,
  May-Britt

  SvarSlet
 4. May-Britt,

  Jeg kan da bare ikke huske din dobbelthave...

  Det lyder som en rigtig god træningsuge! Jeg er imponeret at du cycler så meget.

  Tillykke også med din flot 5k pr!!

  SvarSlet
 5. Jeg har ingen bil, og da jeg cykler på arbejde hver dag, løber km hurtigt op :-)

  Tak for ikke at have bemærket dobbelthagen ;-)

  SvarSlet