lørdag den 21. august 2010

Så lykkedes det!

På anbefaling af Peter Bøgevig havde jeg skiftet distance til dagens løb i Herlev. Jeg har sat ny PR på 10 km i år, mens min bedste tid på 5 km er fra 2007. Det hænger selvfølgelig sammen med, at jeg kun deltager 1 eller 2 løb på de korte distancer i løbet af et år, men alligevel irriterede det mig lidt, at jeg ikke havde forbedret min tid på 5 km.

Herlevløbet er forholdsvis fladt med kun et par små, men lange stigninger.Desuden krydser man vejen et par gange, hvor man skal se sig for pga. fortovskanten, som man skal op over. Ruten er på asfalt og afspærret.

Hver omgang er på 2,5 km, og de små stigninger kan godt mærkes på 2. omgang, hvor jeg kan se, at omgangstiderne  generelt går op.

22.01 og en forbedring på 29 sek. Jeg er superglad, og det samme er coachen. Han råber med glæde i stemmen 'intervaltræningen!!'

Det betyder, at jeg i år har sat ny PR på 5 og 10 km, halvmarathon samt marathon. Nu mangler jeg bare den ene distance, hvor det virkelig gælder: 24 timer!!

3 kommentarer:

 1. Tillykke - hvor dejligt for dig!
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Godt løbet May-Britt, tillykke med din PR. - hvor sejt i øvrigt at du også har lavet PR på 10, halv & hel også i samme år :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot. Glad på dine vegne!

  SvarSlet