søndag den 5. september 2010

Puha...

Det er fantastisk flot løbevejr i dag: omkring 15 gr. og sol fra en næsten skyfri himmel. It´s as good as it gets :-)

Jeg tilbragte lørdag aften som sofakartoffel med anklen viklet ind i komprilanbind, benet eleveret, mad og drikke indenfor rækkevidde og genså filmen 'Invictus' om Nelson Mandela. Jeg har tidl. reklameret for filmen, og jeg må sige, at den gjorde lige så stort et indtryk 2. gang!

Kuren har virket, for i dag behøver jeg ikke længere bind om anklen, og løbeturen forløb også uden komplikationer. Oprindeligt var planen at deltage i min løbeklubs 'Skovsyreløb', der finder sted i dag, men udsigten til en tur i skovterræn med højt tempo (jeg kender jo mig selv, når jeg får nr. på maven) ville være at friste skæbnen! Det glædelige er, at trods mit uheld overholder jeg træningsplanens 120 km. Nu venter den sidste uge med mange km, før nedtrapningen begynder!

Coachen er på Færøerne i denne weekend for at holde foredrag og deltage i Thorshavn Marathon. Jeg siger tusind tak for den overbragte hilsen fra en læser af bloggen fra kongerigets vindomsuste øer :-)

3 kommentarer:

 1. Hej May-Britt.
  Hvor er det godt at høre at anklen holder!
  Jeg har før fået råd af dig under træningen til mit første marathon, så jeg synes lige du skal have slutningen med:o)
  Jeg har i dag gennemført mit første marathon, Skovløberen i Hvalsø. Jeg mødte to fantastiske piger lige efter start. De var ude på deres 9. og 10. marathons i år, og tog mig straks under deres vinger. De gjorde simpelthen turen til en helt utrolig god oplevelse. Undervejs tog vi endnu en debutant med og vi løb i samlet flok over målstregen. Det var stort! Tænk at der findes marathonløbere med sådan et overskud. Dem glemmer jeg aldrig!!
  Også stor tak til dig og din blog. Du aner slet ikke hvor meget du har inspireret mig hele vejen igennem, og har været medvirkende til at jeg har kunnet holde modet oppe under træningen, selv når det var hårdest! Tak fordi du fortsatte din blog!!
  Og held og lykke den 25. :o)

  Mange hilsner fra
  Heidi Jensen.

  SvarSlet
 2. Hej Heidi

  Hjertelig tillykke med marathondebuten :-)

  Pas på - det er stærkt vanedannede!! Jeg kan fortælle dig, at det er en stor fornøjelse at få lov at følge en debutant i mål, så de to damer er sikkert lige så glade (næsten ihvertfald) i aften.

  Jeg er glad for at du kunne bruge mine råd, og tusind tak fordi du tager dig tid til at melde tilbage. Det er jeg superglad for.

  HUSK, når det gør ondt i morgen, at nyde smerterne, for du har sandelig gjort dig fortjent til dem :-))

  Endnu en gang et KÆMPE tillykke!

  SvarSlet
 3. Mange tak May-Britt!

  Jeg er bange for at du har ret - det er vist ikke sidste gang jeg løber et marathon.

  De to piger var super gode til at holde farten nede, så vi løb meget stille og roligt. Det gjorde at det faktisk ikke var specielt hårdt. Det gjorde først ondt de sidste 4 km og det er jo til at overse:0)

  I dag har benene det også overraskende godt, lidt ømme men slet ikke noget vildt. Så man må vist sige, at jeg er sluppet rimelig let over min debut, specielt hvis man tager ruten i betragtning.

  Mange hilsner,
  Heidi

  SvarSlet