søndag den 28. februar 2010

Jagten på foråret

Pga. en lille irritation af en sene i højre hofte kunne der kun blive tale om en kort tur i meget roligt tempo i dag. Vigtigste instruks fra Coach Jesper: Hold dig skadesfri Men det er jo ikke nemt, når man føler sig som Tigerdyret og siger: Well, I gotta go now. I've got a lotta bouncin' to do! Hoo-hoo-hoo-hoo! T-T-F-N: ta-ta for now! For at være på den sikre side mht. tempoet, tog jeg mobilen i hånden og drog ud for at lede efter foråret. Dagens blog er en lille billedkavalkade over turen. Først skal vi have smidt julen ud! Juletræer på vores containerplads. Stierne er stadig fulde af sne og sjap men den viger for de stigende temperaturer Den er på vej væk, og man kan se græsset igen Vejene er igen tørre og løbe-venlige. Fra alle sider vælter vintertrætte løbere ud. Der var mange, der tydeligvis ikke havde trænet ret meget i de seneste måneder ;-) Blomsterskud bryder gennem den frosne jord Erantis - en forårsbebuder Men det sikreste tegn på forår er, når jeg er ude på årets første tur uden hue og vanter! Det var nu lidt koldt om hænderne, så næste gang har jeg de tynde handsker på. Soundtrack: fuglesang og den liflige lyd af smeltevand Jeg erklærer hermed Foråret er på vej .

4 kommentarer:

 1. Ej sikke meget forår hos dig. Jeg har slet ikke set nogle forårsblomster endnu. Men godt at vide de er der i det danske land.

  Vi går en god tid i møde.

  Sjovt at se fotos fra dine omgivelser, gør dine ord og indlæg endnu mere levende.

  Tak for en lille tour de forår

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. yeeeaaaahhhhh sikke da en dejlig forårs-blog, og jeg må give dig ret, det er på vej derude.....det gode vejr !

  Jeg var selv afsted i helt nyt (løbe)område idag, Haderslevs gamle bydel med smukke gamle huse og rundt om inderdammen, ved ikke om du kender byen, men fint var det -og helt frit på stier og fortove OG DET NÆSTBEDSTE AF DET HELE: det var jo små-lunt derude, havde alm tights, skiundertrøje og løbetrøje på OG FIK DET SØRME FOR VARMT ;-)men det var jo bare skønt at opleve, og det var kun en lille tur, så det var helt ok.
  Det bedste var så selvfølgelig bare det at være afsted, har løbet 6 km både igår og idag.
  Glæder mig allerede til næste tur, så vil jeg også kigge efter erantis............ps du lyser jo om kap med forårsbebuderne med din fine nye vest ;-)
  fortsat go dag
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg måtte også lede længe og grundigt efter blomsterne, så de vælter ikke ligefrem op af jorden. Men den slags ser man, når man er tvunget til at løbe roligere end ellers ;-)

  Godt at høre du er løbende igen Mette :-)

  SvarSlet
 4. Neeej hvor bliver jeg misundelig. Pga underlig ondt i venstre lægmuskel efter sejt bakkeløb i tirsdags på bånd var jeg nødt til at springe løbepas over i torsdags. Men i dag blev jeg så utålelig at mand og børn tiggede mig om at løbe for at få mig beroliget..... så jeg tog mine 14 km i dejligt tøvejr. Godt nok væltede tøsneen ned men den blev jo ikke liggende - og ja, det gjorde lidt ondt i muskelen, men det går nok over. Der var fuglesang i luften og et langt stykke fortov med asfalt hvor jeg ligefrem måtte tage pigsålerna af for at løbe. Så der er håb selv for Helsinki!
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet