fredag den 12. marts 2010

Ændringer i planerne

Aflysningen af 6 timers løbet i Randers betyder lidt justeringer i mine planer. I stedet for Nadver Ultramarathon Skærtorsdag løber jeg med på DUUL´s træningstur fra Grenå til Århus der løbes d.27.3. Det giver Kent Møller og mig rig mulighed for at få lavet aftaler omkring GUCR :-) Det betyder desværre afbud til Griseløbet Halvmarathon med løbeklubben om søndagen. Jeg har haft lidt ondt i ryggen i denne uge, så det var vist i rette tid, jeg fik tegnet medlemsskab i et træningscenter! Jeg var til intro af maskinerne i går. Supergod fys, der har kendskab til ultraløb gennem sit samarbejde med ultraløber Jacob Vestergaard. Jacob er medarr. af The Hammer Trail .

4 kommentarer:

 1. Ja det var lidt træls at isen satte en stopper for 6 timers løbet i Randers. Men jeg synes, din holdning vedr. sikkerhed er i orden!
  Det er selvfølgelig træls for dem der har set frem til det og trænet til det, men skader i forbindelse med et løb er da værre.

  Godt at læse du alligevel kommer til Jylland og løber langt. Håber I får godt vejr og en smuk tur.

  Spændt på at læse om du får nogle gode tips vedr. GUCR. Jeg synes godt man kan mærke tiden nærmer sig for dig.

  God weekend og løb
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Jeg holder meget af at løbe i Jylland, og Molsruten giver rig mulighed for at se Djursland på en anden måde. Min søn går på landbrugsskole i Rønde, som vi passerer på turen. Tilfældet vil jo så, at han tager hjem på påskeferie dagen før løbet...

  Man er meget velkommen til at løbe med på lidt af turen, hvis man har lyst. Det er bare at sende en mail til Kent, hvor man vil med fra :-)

  SvarSlet
 3. Pas nu på din ryg - du har lovet at holde dig fri for skader :-D

  Det ville være interessant hvis du har tid til at skrive et indlæg om kriser under dine lange løbe - hvordan kommer de til udtryk hos dig og hvordan kommer du igennem.

  Læser en del om den mentale side af løb og prøver så småt at udvikle min styrke på det punkt for jeg er mere til lange stabile distancer end til hurtigløb. Det vil være lærerigt at høre om dine erfaringer.

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på, at Jesper værdsætter, at der er nogle, der holder øje med mig, indtil han når Cape Town ;-)

  Jeg tror, jeg vil lave et selvstændigt indlæg om mine kriser under ultraløb. Kriser er meget individuelle, så det bliver, som altid, min beskedne mening om fænomenet.

  SvarSlet