søndag den 21. marts 2010

Allerød 10 km - sidste serieløb

Dagens høst fra Allerød 10 km: rødvin og slik. YES! Det har regnet meget i nat, så ruten i Allerød var tung og mudret. Ikke så fedt at stille op med lørdagens 28 km i benene! På næsten hele turen lå jeg 20-50 meter efter Erik Christensen fra RAC, og da han var nærmeste løber, var der ingen hjælp at hente i form af at ligge på hjul. Det var kun de første 3 km, jeg havde løbere i nærheden. De resterende 7 km var nærmest en tempotur for mig selv. Tiden 47.56 rakte til en 1. plads hos kvinderne, knap 3 min. foran nr.2. Med kun 8 startende kvinder siger det nu ikke så meget, men en 1.plads er en 1.plads :-) Jeg var den eneste kvinde i aldersgruppen 40-49 år, der havde løbet min. 3 ud af 5 løb, så jeg blev serievinder og fik 3 fl. rødvin med hjem. Masser af lodtrækningspræmier efter løbet, hvor jeg var så heldig at vinde en kæmpe pose Matador Mix. Jespers kommentar til dagens resultat: "Man må vel tillade sig at sige, at Matador Mixen var bedre end tiden ;-)" Jeg skal besøge Jesper i aften, så vi kan tale træning, se video fra World Run (det glæder jeg mig vildt meget til) og spise chokolade - og måske han får lidt af min Matador Mix, selv om jeg er kommet lidt i tvivl ;-) .

4 kommentarer:

 1. TILLYKKE MED 1. pladsen :-)
  Ja den kan ingen da ta` fra dig selvom tiden var nok så "ikke tilfredsstillende"

  hehe ja jeg glæder mig da bare til den dag jeg skal prøve at løbe den under 50 min...om det bliver på søndag vides ikke, så skal knæet godt nok arte sig pænt hele ugen, ellers tør jeg ikke ;-)

  Hyg dig i aften med video OG MATADOR MIX, og lad ham bare smage et stykke eller 2 ;-)))

  SvarSlet
 2. Jeg synes det var en god tid, og at du skal være lidt nærig med slikket ;)

  Tillykke med første præmien, - og det er altid dejligt med rødvin.

  Det må blive utrolig spændende at se video fra world run 2 - og få beretningerne direkte fra mesteren.

  Forsat rigtig god dag

  vh Karina

  SvarSlet
 3. Tillykke med de gode præmier - dejligt billede....

  Det bedste ved Helsinki er at man kan få Haribo slik.....

  Og tiden, den kan vi andre jo drømme om - og slikket må du hellere beholde selv. Det kan Jespers mave slet ikke tåle efter den tur han har været på! Giv ham en dåse baked beans i stedet for ;-)

  SvarSlet
 4. Han er tilgivet, for det gik op for ham, at jeg faktisk har forbedret min tid fra løb til løb. Så han fik Matador Mix :-)

  SvarSlet