søndag den 25. november 2012

Pas på jer selv!

I går skete to grimme episoder med løbere. Først blev en 17-årige pige kørt ned , tilsyneladende fordi hun løb med musik i ørerne. Jeg løber også selv med musik ind imellem, og man kan næsten glemme tid og sted, når man forsvinder ind i boblen af god musik med kroppen i bevægelse. Derfor er jeg selv vanvittig opmærksom, når jeg løber på steder uden fortov/cykelsti eller krydser vejen. Skruer ned for lyden eller tager den ene prop ud af øret, indtil jeg igen er i skov eller på fortov.

Senere på aftenen kom efterlysningen af en løber med hjertestop i Nyhavn. En ung, veltrænet kvinde var faldet livløs om uden nogen form for ID på sig, og efter 6 timer så politiet sig nødsaget til at efterlyse pårørende gennem pressen. Her til morgen viser det sig, at der måske er tale om en turist , hvilket jo ikke gør sagen lettere. Og hvem af os har ikke selv løbeskoene med på ferien i udlandet, på forretningsrejsen eller på kursus i en anden landsdel?

Jeg har flere gange reklameret for Road ID og jeg gør det gerne igen! Det koster lidt over 100 kr. inkl. forsendelse, så der er ingen undskyldning for at undlade at købe. De findes i flere udgaver og mange farver. Køb til din ægtefælle, børn, hund eller din demente bedstemor. Forær det i julegave.
KØB KØB KØB
EFTERSKRIFT: Jeg har netop erfaret, at man får 20% indtil d. 27. november ved at bruge coupon code pcsanta12202

Ingen kommentarer:

Send en kommentar