tirsdag den 18. maj 2010

What a surprise!

Rudersdalstafetten blev afholdt i flot solskin og med mange deltagere. Primært stafethold naturligvis. Mange skoleklasser, der deltager gratis. Men jeg var meget overrasket over at se, at dameklassen havde over 50 deltagere! Så var jeg da sikker på at kunne komme hurtigt hjem efter løbet, for det ville ikke være i år, at jeg skulle på skamlen. Men jeg tog fejl! Trods den beskedne tid 23.27 for 5,2 km blev jeg nr. 1. De 4-5 unge piger/kvinder, der løb hurtigere end mig, løb alle på stafethold. Dumt af dem for jeg vandt et gavekort på 500 kr. til de lokale butikker :-D Så står man gerne og småfryser 1 times tid, til stafetholdene er i mål, så vi kan få præmier. Startgebyret var 50 kr., så det var da en god investering ;-) .

6 kommentarer:

 1. Tillykke!

  Sætter lidt os andre i relief: vi vinder ingen løb. Heller ikke når vi gør mere og andet end løber en stille og rolig tur... ;-)

  /Dissing

  SvarSlet
 2. Alt er relativt. "Beskedne 23 noget...." Pfew. Nå ja, tillykke :o)

  SvarSlet
 3. Åh - jeg håber ikke, det lød overfladisk! Jeg mente, at det er en beskeden vindertid. Løb med så mange deltagere bliver normalt vundet i hurtigere tider.
  I øvrigt soler Jesper sig i succesen. Han mener, at det skyldes de forb... intervaller!

  SvarSlet
 4. uha da STORT TILLYKE, med løbet og da ikke mindst den fine gevinst, kan godt forstå du synes den var værd at vente på :-)))

  note til Dissing: jo jo selvom man løber en stille og rolig tur kan man såmænd godt vinde et løb det gælder bare om at løbe de "rigtige" steder .............*ss*
  (siger ikke noget om at sejren føles specielt stor - men sjovt er det da alligevel)

  kh og go dag
  Mette

  SvarSlet
 5. ps :måske Jesper har ret.............?!!! :-)

  SvarSlet
 6. Det var blot misundelsen grimme ansigt der stak frem. Syns jo det er monster sejt!

  SvarSlet