mandag den 17. maj 2010

Hvem tager energien?

Indenfor den seneste uge er batterierne i mit stueur, mit armbåndsur og mit pulsur døde. Nu er min mobil også ved at dø! På få dage er den gået fra at holde batteri i et par døgn til at gå tom på 10-12 timer. Det er et krav, at man har mobil med på GUCR i tilfælde af, at man kommer i nød eller udgår, så man kan orientere arr. øjeblikkeligt. Så jeg skal have ny mobil, og med mine manglende tekniske færdigheder bliver det en kamp med tiden at lære den at kende inden løbet. Jeg skal jo også gerne have nogle billeder med hjem til jer! Med nedtrapningen kommer tvivlen! Har jeg trænet nok til at løbe 240 km? Hmm - det har ihvertfald været en rutschebanetræning som aldrig før. Min flytning, sygdom i familien samt diverse uheld i form af fald har haft sat løberiet under pres siden nytår. Der er ingen tvivl om, at jeg burde have haft flere km i benene, men jeg håber, at min stædighed og erfaring kan kompensere for de tabte km. Den endelige startliste til løbet er klar. 100 løbere. 88 mænd og 12 kvinder. Kent arbejder på en alternativ rejseform, hvis asken bliver ved med at drille. Er jeg klar? Næsten. Glæder jeg mig? Helt vildt! .

8 kommentarer:

 1. Hej May-Britt
  held og lykke. Vil blot fortælle, at jeg har reklameret for din blog på Blogguiden http://blogguiden.blogspot.com/2010/05/sportsblogs.html

  SvarSlet
 2. Hej Mia.
  Tusind tak for de pæne ord på din blog :-)
  Målet med bloggen er netop at være mere personlig end bare km og resultater. Det er jo alt det andet, der er spændende, og det jeg selv søger, når jeg læser blogs.

  SvarSlet
 3. Det må være noget med sommerfugle på størrelse med elefanter i maven.....:-)

  SvarSlet
 4. Hej May-Britt

  Kan du ikke bare nøjes med et nyt batteri til at begynde med? Så slipper du for at skulle igennem et helt udannelsesforløb med en ny mobil :-)
  Palle

  SvarSlet
 5. Det overvejede jeg også først, men et nyt batteri koster 400 kr. Nu kan jeg få en mobil med et bedre kamera til 1190 kr. inkl. ½ års gratis sms. Så det bliver vist nogenlunde det samme ;-)
  Jeg har valgt Nokia 6700 classic, og da jeg har en nokia i forvejen, tror (håber) jeg, det bliver forholdsvis simpelt at lære den nye at kende.

  SvarSlet
 6. Hvem der tager energien? Det gør du da! Du er da bare ved at lade så meget op, at du suger al den energi der er i nærheden af dig!! Det må være et godt tegn:o)
  Hvor jeg glæder mig til at læse om dine oplevelser med løbet bagefter!
  God tur!!

  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 7. Hej May-Britt

  Du kan købe et nyt batt. til din tlf på websitet batteribyen dot dk. Både originale og uoriginale.

  Ønsker dig et fantastisk GUCR. Du er sej!!!

  Hilsen Kenneth

  SvarSlet
 8. @ Heidi: Haha - sådan havde jeg ikke tænkt på det. Jeg var mere bange for, at jeg også blev tappet for energi! Din version er meget bedre :-D

  @ Kenneth: Tusind tak for tippet. Jeg handler ellers altid batterier i batteribyen, men jeg havde slet ikke tænkt på, at de selvfølgelig også sælger til mobiler. Nu har jeg bestilt et nyt originalt til 139 kr. :-)

  SvarSlet