søndag den 23. maj 2010

Copenhagen Marathon

Jeg havde aftalt at mødes med Jesper, så vi kunne nyde synet af de mange løbere på Trianglen. Det var dejligt at se og heppe på mange kendte ansigter. En stor tak til Claus Ø., der tog sig tid til at give et knus :-) Jeg fik heppet på mange, men der var også nogle, der slap forbi uden et opmuntrende ord. Enten fik jeg set dem for sent, eller de løb i den anden side af vejen. Nogle så jeg slet ikke i mængden :-( Det var en dejlig oplevelse, selv om den blev noget kold til sidst, fordi DMI åbenbart tog fejl af vejret! Sol og 17 gr. blev i realiteten overskyet og blæsende. Helt sikkert godt for løberne, der ikke skulle kæmpe med en bagende sol, men meget køligt for en tilskuer i shorts! Jeg håber, alle deltagere havde en god dag, og at de, jeg fik råbt til, hørte det :-) Der mangler endnu et par timer af løbet i Sugeres, og med mindre alt går galt sætter Lars ny dansk rekord :-))) .

7 kommentarer:

 1. Halloj!
  May-Britt, Kent!
  Jeg skal holde jer opdateret med vejret her i UK, igennem ugen, Metoffice er lidt som DMI
  (ikke til at stole paa)
  De sidste to dag har vi haft hoj sol og 28 grader, de lover lidt kolder i ugen men sikkert stadig, temmeligt varmt til weekenden.
  Ud over en enkel dag, for et par uger siden, saa har vi ikke faaet vand i 5-6 uger, saa alt er mega tort....en stor fordel for jer.

  Som sagt laver vi en lille dansker post ved bascote, saa onsker udbede snarest, vi kan sagten have suppe, eller andet varmt mad klar, samt alle drikke og Sportsbar, som i maa onske.

  Kent, du skal vel have en kold TOP, saadan lige for fole dig hjemme i Aarhus?

  David.

  SvarSlet
 2. Hej David
  Super service mht. vejret - tusind tak :-)
  Hvis jeg husker rigtigt, ligger Bascote ca. 50 km ude på ruten, så jeg vil blive glad for toastbrød med skinke og ost. Det er ved at være spisetid og en frisksmurt sandwich vil være skønt :-)
  Mvh
  May-Britt

  SvarSlet
 3. Hej May-Britt,
  Tak for støtten i dag, det er altid dejligt at nogen råber undervejs. Held og lykke i næste uge, glæder mig til at følge med, og læse din beretning når du er hjemme igen.
  Lars

  SvarSlet
 4. Jamen det skal du faa, jeg formoder lyst brod og uden smor (jeg spiser aldrig smor, men vil da gerne kobe noget) noget spc at drikke ud over vand og cola (med sukker, regner jeg med), ja Bascote er ved ca 53km

  David

  SvarSlet
 5. @ Lars: Velbekomme :-)

  @ David: cola og vand er fint. Lyst brød uden smør ja tak :-)
  Hvor koldt er det om natten?

  SvarSlet
 6. lige nu er klokken 21:35 og vi har 21 grader, i morges kl 4:30 (da jeg lukkede kattene ud) var der 14 grader, men tror det bliver noget koldere i naeste uge, for bare 2 uger siden var der 0-2 grader om natten, men vi faar at se.

  SvarSlet
 7. Samme som May-britt. Ja og øl vil være fint ;-)
  ellers gerne en is, hvis det er varmt.

  Mvh Kent

  SvarSlet