torsdag den 27. maj 2010

Hjernedefekten fik en ny drejning

Sygdom er hver mands herre, men kunne det ikke have ventet til i næste uge?? Da jeg stod op over middag i går (efter nattevagten), havde jeg lidt ondt i hovedet, men jeg kunne spise og drikke. I løbet af et par timer tog hovedpinen til, så jeg tog et par Panodil og lagde mig for at sove et par timer. Kl.17 var et migræneanfald i fuldt udbrud med voldsomt hovedpine, lysskyhed og opkastning. Sygemelding til jobbet og i seng i et mørkt rum. Sov i 12 timer og er nu vågnet uden hovedpine, men som altid helt udkørt efter sådan en omgang. Det vil tage mig et døgns tid at blive helt frisk, og det er heldigvis tids nok til at stille til starten på lørdag. Det er straks værre, at jeg ikke har spist og drukket i mange timer!! Der skal indhentes noget i dag, men forsigtigt for maven er stadig lidt ømfindig. Før jeg begyndte at løbe for 5 år siden, havde jeg migræneanfald 6-8 gange om året. Nu sker det højst 1 gang om året, så hvorfor lige i denne uge??? Det skete (dog i mildere grad) før mit første 24 timers løb på Bornholm, så måske det hænger sammen med den manglende træning pga. nedtrapning? Jeg ved det ikke... Jeg fik heldigvis pakket mine tasker tirsdag aften, så jeg kan bare koncentere mig om at blive fysisk klar i dag. .

6 kommentarer:

 1. Hey, ha' nu et godt løb derovre. Håber du har fået styr på rygsæk og væske und alles. På engelsk siger knæk og bræk, som 'break a leg'. Og tag nu ikke det helt bogstaveligt :-)
  kh Helle

  SvarSlet
 2. Eller også sker det fordi det netop IKKE må ske....
  Kan læse at vi er "lidelsesfælder"; jeg får også de der migræneture med opkast - og ja, det er voldsomt og dræner én. Så jeg håber at du i dag har det langt bedre og får fyldt noget energi indenbords.... selv om det måske er lidt svært?
  Ha' en rigtig super tur; jeg er sikker på at du klarer det helt fantastisk og uanset resultat er vi mange der beundrer din indsats!!
  Vivi

  SvarSlet
 3. Det er jo aldrig belejligt med et migræneanfald, men nu er det jo direkte dårligt timet ;-)

  Jeg har selv migræne af og til, og er netop blevet rådet til at bruge brusetabletter (f.eks. Treo), når jeg mærker optræk - min niece fik det anbefalet af en neurolog ifm. hendes migræne. Jeg har dog ikke haft lejlighed til at afprøve det endnu, men de er indkøbt.

  Håber, at du får tanket godt op, og bliver godt rustet til løbet. Glæder mig til at følge strabadserne/resultatet. Pøj-pøj med turen.

  Kh. LisbethK

  SvarSlet
 4. Det er usædvanligt dårligt timet og passer jo slet ikke til en planlægger som mig!! ;-)

  Jeg vil tage tippet med Treo til mig, men om jeg kan hælde et glas opløst medicin i mig, når jeg har kvalme, kan jeg være i tvivl om. Men det værste, der kan ske, er at jeg kaster op, og det gør jeg jo alligevel...

  SvarSlet
 5. Hej May-Britt

  Min tanke var også "hvordan det, når man har kvalme?", da jeg i forvejen synes, at det er slemt at få treo ned, men fidusen skulle være at tage en treo, når man mærker det mindste optræk (og dermed helst før kvalmen sætter ind).

  Da jeg var på migræne-medicin, var jeg nogen gange tilbageholdende med at tage det (det var jo dyrt det skidt), hvis jeg ikke var 100% sikker på, at det var migræne - og så var effekten heller ikke altid så stor.

  SvarSlet
 6. Hej May-Britt

  Vil blot ønske dig held og lykke i England.

  Glæder mig til at læse om turen - når du -

  selvfølgelig - har haft et godt løb :-)

  mange hilsener
  Erik, Rødovre

  SvarSlet