mandag den 3. maj 2010

Depoter i GUCR

Tidl. har der kun været 2 cut-off tider under GUCR, nemlig ved 160 km og ved mål. I år er der ændret på dette, så der er cut-off ved de sidste 3 depoter samt mål. Desuden er der lukketider for alle depoter, og det er jo også en slags cut-off for os, der løber unsupported, for når vi ikke depotet indenfor tidsrammen, skal vi selv klare forplejning og bagage, og det er jo det samme som at sige farvel til løbet. Heldigvis er rammerne store, så der er plads til de nedture, man må forvente i et så langt løb. Der er følgende depoter inkl. tidsgrænser: Kl. 06.00 - Birmingham (start lokal tid) Kl. 08.50 - Catherine De Barnes (17 km) Kl. 12.15 - Hatton Locks (36 km) Kl. 16.30 - Birdingbury Bridge (58 km) - Varm mad Kl. 19.30 - Heart of England (87 km) Kl. 01.00 - Navigation Bridge (114 km) - Varm mad Kl. 07.15 - Bridge 99 (136 km) Kl. 12.00 - Grand Junction Arms (160 km) - Varm mad Kl. 19.00 - Springwell Lock (193 km) Kl. 24.00 - Hamborough Tavern (214 km) Kl. 03.00 - Little Venice, London (mål) Officielt 233 km, men deltagernes ure viser nærmere 240 km ;-) Alle depoter indeholder kolde og varme drikke samt snacks. Efter Navigation Bridge er der også varm suppe i depoterne. .

10 kommentarer:

 1. Jeg bliver helt mundlam når jeg ser den tur.

  Håber sørenme også at du kommer til at nyde det i det mindste ind i mellem.....

  Får man ikke ondt i maven af at spise under vejs? Det er klart at man er nødt til det, men sådan varm mad.....bvadr for en tanke samtidig med løb?

  SvarSlet
 2. Nogle har problemer med at indtage mad, men jeg har (7-9-13) aldrig haft den slags problemer under lange ultraløb. Du skal huske, at tempoet er et helt andet end til 'alm. løb'.
  Desuden bliver jeg sulten, når jeg løber langt, så jeg ville blive dårlig uden nærende mad undervejs.

  SvarSlet
 3. Hej May-Britt.
  jeg taender grillen, og regner med at se dig ved Bascot Top lock (52km) til full English,
  Coffe or Te?
  David(UK)

  SvarSlet
 4. Hej David
  Det lyder dejligt. Skal jeg kigge efter et dansk flag? :-)
  Hvem er det, du skal være support for?

  SvarSlet
 5. Halloj!
  Bare kik efter rogen, og duften af bacon og polse ;-)
  De er begget droppet ud, den ene ville aldrig komme igennem (tror jeg) den anden er rejst om paa den anden side af jorden, for at arbejde.!

  Mine foraeldre kommer i den weekend, min far kender ogsaa Kent, saa regner med at vi laver en lille "post" ved Bascote, hvis vejret er til det, hvad tid kan vi regne med at se jer? Har du et kort over "vandposterne" ved kanalen, eller kun et rute kort? Det bedste er J.M Pearson & Son Ltd, Canal Companion, det er meget detaljeret, og super precist.

  Hilsen fra Bascote

  SvarSlet
 6. Kent starter nok hurtigere ud end mig, så vi kommmer hver for sig. Mon ikke det bliver mellem 5½-6 timer?

  Jeg har kun et rutekort. Jeg troede, at vandposterne var afmærket, så jeg bare kunne se efter dem, hvis det blev nødvendigt, men det er måske ikke tilfældet?

  SvarSlet
 7. Hvis May-Britt løber derud på 5½ time.. så gemt lidt til mig ;-))

  Jeg overhaler hende først i løbet af natten ;-)

  Fedt med lokal support.

  Kent

  SvarSlet
 8. Ja nu ved jeg jo ikke hvilke kort du har, men det jeg naevner, har gode aftegninger med vand, havne og Pubber paa ruten.
  Ang cut off times:
  de har altid vaeret der, men er bare blevet mere "officelle" i aar....sidste aar saa jeg en ved Bascote ved 17 tiden, altsaa 11t om ca 50km....han kommer jo aldrig igennem,
  vi kan lige snakke vidre om "lokal depotet" naar tid er, saa kan i sige til hvad i vil have, saa klare jeg den.
  Kent: alle gode gange tre?, I aar maa du sku' tage dig sammen, eller napper jeg den fra dig naeste aar ;-)
  David

  SvarSlet
 9. Når man læser sådan et indlæg får man lyst til at prøve. Det er bare så lang ude for mig der hvor jeg lige pt. er :)

  SvarSlet
 10. @ David: jeg har de GEO kort, som arr. forlanger.
  Mon ikke Kent kommer igennem i år? Han vil vel ikke høre på, at en kvinde kom igennem, mens han udgik? ;-)

  @ Kim: Ærligt talt så ved jeg heller ikke om jeg kan, men 'hvo intet vover, intet vinder', og at løbe handler også om at turde udleve de vildeste drømme :-)

  SvarSlet