lørdag den 8. maj 2010

Rettidig omhu

"Intet tab bør ramme os, som kan undgås ved rettidig omhu" Citat: Mærsk Mc-Kinney Møller Jeg bliver sommetider drillet med, at jeg altid er i god tid - meget god tid!! Kent har kommenteret, at jeg jagtede mit survivaltæppe allerede 2 mdr. før GUCR, og min datter ryster på hovedet, når jeg beder om min sportstaske, som jeg skal have med til England...om 3 uger! Jeg har for længst erkendt, at jeg er en planlægger, og jeg har det derfor bedst med, at der er styr på tingene i god tid. Det giver ro, og jeg har tid til at lade mentalt op de sidste par uger, fordi jeg ved, at alt er parat. Jesper har endnu en gang vist sig som en sand ven! I morges stod jeg op kl.07 for at løbe den lange tur, før jeg skal til fødselsdag. Det styrtregnede, så motivationen kunne ligge på et meget lille sted, da jeg gjorde klar til morgenkaffen, mens jeg tjekkede min mail. Og hvad var tikket ind i nattens løb? En mail fra Jesper, der tilbød, at vi kan tage den lange tur natten mellem søndag og mandag. Han synes, at det vil være fint at genopfriske nattefasen, når der i værste fald venter 1½ natteløb i GUCR! Jesper har al mulig grund til ikke at stille sig til rådighed, for han restituerer stadig fra World Run, og jeg vil vædde en omgang skildpaddeis på, at han ikke har løbet over 20 km, siden han kom hjem, så at han melder sig til 50 km for at hjælpe mig, er jeg meget taknemmelig for :-) Faktisk lyder mailen på 'en halvlang tur på 45-50 km', så vi skal vist have afklaret nogle definitioner af 'halvlange' og 'lange' ture, mens jeg er på besøg :-D Det er muligt, at morgenens træningstur på 27 km derfor kun kan betegnes som en kort tur, men den føltes nu lang nok. Lysken er desværre kun 90% i orden, for jeg kunne mærke den på hele turen, men så længe jeg løber i roligt tempo, bliver det ikke værre. Måske min underbevisthed syntes, jeg trængte til noget andet at tænke på, for da jeg var næsten hjemme, faldt jeg over - ingenting! På et splitsekund lå jeg på asfalten med hul på hagen og knæet. Pludselig gjorde det mere ondt andre steder end i lysken... Jeg har jo sagt, at det ikke er en let sag at forblive skadesfri frem mod GUCR! .

5 kommentarer:

 1. Halloj!
  prov at kikke paa denne video:
  http://www.youtube.com/watch?v=u0FD7xHWsqc
  Den starter i Stockton, og "kore" den modsatte vej af du skal lobe, til birmingham.
  1:56 inde i filmen, er den bro jeg lober ned fra for at komme paa kanalen (ca 400m fra mit hus) og efter 2:22 komme Bascoet top lock, det er der jeg haaber at mode jer.

  Hilsen David.
  PS (Har lige lober 22k i Pi... regn vejr og 7 grader, skod land)

  SvarSlet
 2. http://www.youtube.com/v/6c_vC9x0NWc
  Her er turen op af Hatton locks (du lober ned af) husk at nyd udsigten.

  David

  SvarSlet
 3. Jamen May-Britt dog!!!! Kan du så lige holde op med at falde, det må du da ikke. Ellers må du investere i en snublekyse!

  Jeg er så heldig at fysioterapien hjælper sammen med baldeøvelser.... Viser sig at bagdelen ikke er muskuløs nok og at jeg derfor overanstrenger muskelen fra hoftebenet der løber ned langs låret og på skinneben. Og det giver i sidste ende knivskarpe smerter i knæområde. Så jeg ligger med en enorm elastik om benene og "kniber balderne sammen". Godt man selv kan grine af det...

  Men en glæde på denne ellers sørgmodige dag hvor jeg hele dagen gik og tænkte: så nu skulle du været startet dit første ½ marathon, nu ville du være i mål osv osv - så kunne jeg løbe 6,2 km og få troen på at jeg kommer til at løbe igen tilbage. Grundformen er på sin plads og jeg kan mærke at det kun er et spørgsmål om tid og fornuftig træning....

  SvarSlet
 4. @ David: Tak for links :-)

  @ Kirsten: hvor er det godt, at din fys. har fundet årsagen :-)
  Der kommer forhåbentligt flere halvmarathons i Helsinki i løbet af sommeren, så du kan få brændt den indestængte energi af ;-)

  Ja, det nærmer sig det pinlige med min faldtendens :-/

  SvarSlet
 5. No Probs!
  Du kender sikkert denne side?
  (hvis ikke saa gor du nu)
  http://www.enduranceuk.com/forum/topics/gucr-2010
  David.

  SvarSlet