tirsdag den 11. maj 2010

Hvem griber mig, når jeg falder?

Det var ikke nemt at lade løbeskoene stå i går, når vejret var så flot, men belønningen kom i dag. En dags ro har betydet, at hævelsen på knæet har lagt sig, så der kun er et stor blåt mærke tilbage, og ømheden på siden af skinnebenet er næsten helt væk. Jeg må have en skytsengel, der griber mig, når jeg falder, for indtil videre er jeg kommet mig hurtigt hver gang. Findes der en engel, der beskytter de faldne?
'Start nu roligt op!' lyder ordren! Selv om det gik rigtig godt på dagens tur, nøjedes jeg med 22 km. Det vil være tåbeligt at løbe til evt. smerter indfinder sig. Jeg er sikker på, at et par dages rolig træning vil være den bedste strategi. Lige nu har det førsteprioritet at blive totalt skadesfri, før starten går om 2½ uger.
Folk med knæproblemer ved, at der er to ting, som tester knæet maximalt: nedløb og skarpe sving! Knæet bestod begge tests med glans - vel at mærke i slutningen af træningen :-)
På opfordring (tak) er jeg påbegyndt en kur med fiskeolie. Flere undersøgelser har vist, at fiskeolie i store doser (3 gram dagligt) virker antiinflammatorisk, og det kan ihvertfald ikke skade ophelingsfasen for hverken knæ eller skinnebenets sene.

1 kommentar:

 1. er sikker på der er en der passser godt på dig, eller at du trods fald og sære stunts i virkeligheden er god til at passe på dig selv :-) (lytter og lærer)
  uha uha nedløb og sving, det jager i mit knæ bare ved at læse ordene............:-((((
  Det der med fiskeolie har jeg også fået råd om, så spiser ildelugtende kapsler 3x dagligt, men hvad gør man ikke for den knirkende krops skyld ?
  kh
  "spinning-queen"

  SvarSlet