tirsdag den 18. maj 2010

Lidt fra rodekassen

Nedtrapningen er i fuld gang, så der er dikteret 'ikke-konkurrence-tempo' i aftenens lokale løb på 5,2 km Rudersdalstafetten hvor man også kan løbe solo. Jeg vil gerne støtte et lokalt løb, og den korte distance passer fint med dagens træning. Batteribyen. dk viser igen, at de har lynhurtig ekspedition. Jeg bestilte et batteri til min mobil i morges, og 6 timer senere modtog jeg en mail, at varen er afsendt. Jg bruger en del batterier om året til mp3, pulsur og footpod, og her er penge at spare :-) I næste uge skal jeg lave et interview til Ugebladet Søndag, der skal have en serie med temaet 'alder ingen hindring', og jeg skal bruges som eksempel på en, der begynder på ekstremsport midt i livet. Jeg bliver glad, når jeg får lov at medvirke i den slags artikler. Det giver mulighed for at fortælle, at det aldrig er for sent at begynde at løbe. Jeg har købt en god flaske rødvin, som jeg skal nyde, når jeg kommer hjem fra England. Jeg er for overtroisk til at turde købe champagne ;-] Jeg lander mandag aften kl.19.45 og er i Birkerød ved 22-tiden, alt efter DSBs humør! Så skal benene op, vinflasken åbnes, og bloggen opdateres ;-) Det er lidt surrealistisk at tænke på, at det er på lørdag i næste uge. Jeg har ikke været i en langvarig konkurrence siden 6 dages løbet i august. Jeg er iøvrigt nu tilmeldt efterårets 24 timers løb. Jeg har valgt at vente til slutningen af september, så det bliver i Schweiz i stedet for Sverige. Det giver mulighed for et par ugers restitution efter GUCR, før næste træningsplan påbegyndes. Det er muligt, at det betyder, at Jesper ikke kan være hjælper, men jeg har prioriteret ordentlig restitution højt. Hvis jeg skal have en chance for at nå mit mål på +200 km, skal der være tid til at slippe det ene løb fysisk og mentalt, før jeg begynder træningen mod den næste udfordring. For de, der har lyst til at hilse på Jesper, står han i Motionslobs stand i Fælledparken på lørdag kl.13-15. .

2 kommentarer:

 1. Held og lykke i GRUCR, jeg ser frem til at foelge dig.
  Også vil jeg se frem til at heppe personligt på dig til 24 timers loebet i Brugg (jeg bor kun en halv time derfra).

  Det er interessant og inspirerende at foelge din traening, dine forberedelser og dine tanker. Jeg selv er påbegyndt forberedelserne til mit foerste ultraloeb, som bliver K78 ved Swiss Alpine.

  God medvind i GRUC og med et håb om snublefrit underlag ;-)

  Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne

  Hvor er det herligt, du vil komme forbi. Jeg glæder mig til at hilse på dig før eller efter løbet (eller begge dele?). Under løbet er jeg nok knap så imødekommende, men jeg kan love dig én ting: jeg hører, hvis nogen hepper på mig! :-)

  SvarSlet