onsdag den 5. maj 2010

Servicemeddelelse

Under Rudersdal Marathon blev jeg spurgt, om jeg vidste, hvornår tilmeldingen til CPH 6 timers løbet d. 30.10. i Albertslund åbner? Jeg fik svar fra Charley i går, men jeg nåede ikke at skrive det, før det også blev meldt ud på Dourun: Den er åbnet i dag :-) Max 100 deltagere! http://www.cph6hrun.blogspot.com/ .

4 kommentarer:

 1. Det er da ikke mange deltagere, vel? Vi må heller tilmelde os snart. Tak for servicemeddelsen.

  SvarSlet
 2. Nej, det er ikke mange deltagere set i forhold til den store interesse, ultraløb har. Jeg synes, det er fint, at arr. holder deltagerantallet nede for at være sikker på at opretholde et godt serviceniveau.
  Så til tasterne ultravenner... :-)

  SvarSlet
 3. Tak for info, May-Britt. Jeg er på. Det bli'r så mit første ultra-løb, og det er ikke uden sommerfugle i maven, at jeg tilmelder mig. Men med tanke på det ovenud perfekte arrangenment ALOT stablede på benene i april, så kan det kun blive en fantastisk oplevelse. Du og Tracy har inspireret mig gennem året og selvom jeg på ingen måde kan løbe hverken lige så hurtigt eller lige så langt som jer, så har jeg troen på, at jeg kan gennemføre og jeg glæder mig allerede - selvom der er længe til. Bli'r meget, meget spændende at læse din beretning efter GUCR.Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at du gennemfører. Du har troen på dig selv, styrken og viljen. Du er simpelthen så sej.

  God tur til vidunderlige England. Vi følger dig spændt hjemmefra.

  Henriette

  SvarSlet
 4. Hej Henriette

  Ruten er lidt anderledes til 6 timers løbet, men arr. niveau er heldigvis det samme :-)

  Jeg kan se, at de første tilmeldinger allerede er kommet. Jeg planlægger at løbe 24 timers løb i slutningen af sept, så jeg ved endnu ikke, om jeg deltager. Jeg er brugt mentalt efter de lange ultraløb!

  Tak for din opbakning. Det er altid dejligt at vide, der er folk der hepper i DK :-)

  SvarSlet