onsdag den 19. maj 2010

En præcisering

Jeg kan se, at man kan misforstå bemærkningen om 'den beskedne tid'. Den er beskeden i forhold til sidste års vindertid på 21.37. Jeg er meget glad for at have løbet 23.27, hvilket svarer til 4.30/km. Det er identisk med km-tiden på min PR for en 5 km. Så håber jeg, det er på plads :-) I løbet af aftenen dukkede resultatlisten op på Events4u, og der var en del tilmeldte, der ikke mødte frem. 36 kvinder løb, men jeg vil tro, at 13 var powerwalkere/stavgængere, for deres km er fra 8.25 til 11.07. I alt stillede 55 mænd og kvinder op i soloklassen. .

7 kommentarer:

 1. He he, tider og vores kommentarer til tiderne er lette, at misforstå.

  Tillykke med løbet og tiden.

  Bortset fra en enkelt, så vil alle jeg omgås med og som løber være glade for, at kunne løbe 4:30.

  Det er så trist, med alle de tilmeldte der ikke dukker op til løb. Værst vel Hamburg Marathon hvor 5000 kr. udeblev trods tilmelding.

  Jeg kan dog ikke tillade mig, at brokke mig, for jeg er selv tilmeldt Cph. på søndag, som jeg ikke kommer til, at deltage i pga. skade.

  Fortsat godt løb.

  SvarSlet
 2. Jeg læste bestemt ikke din kommentar som arrogant. Jeg er til stadighed imponeret over, at du i ikke-konkurrence-tempo (som du havde annonceret på forhånd) kan løbe sådanne tider. Og ja - ofte kan løbene alligevel ikke vindes på en sådan tid. Men en sejr er en sejr. Og mit tillykke er helt ærligt.

  Sidder ligesom Hammy med en skade, der gør, at jeg ikke kan stille til start på Islands Brygge på søndag (MEGET surt efter 6 måneders super træning), så er blot glad for at der også er gode løbehistorier. Dem må jeg leve på, indtil jeg selv kan snøre skoene igen!

  Og derfor glæder jeg mig også til at høre om dine oplevelser i det engelske.

  Bedste hilsner
  Dissing

  SvarSlet
 3. Måske løb jeg lidt hurtigere end efter planen, men jeg havde spottet, at de kvinder, der løb hurtigere end mig, alle havde en stafetpind i hånden, og så giver jeg da ikke sejren fra mig frivilligt :-D

  Øv, hvor er det ærgerligt, at i ikke skal løbe i Kbh. Jesper og jeg tager derind for at heppe. Vi skal stå på Trianglen, hvor feltet kommer forbi 3 gange.

  Er det en alvorlig skade, i har fået? :-(

  SvarSlet
 4. Tjaeh... alvorlig nok synes jeg. Træthedsbrud for mit vedkommende :-(

  Og tålmodighed er IKKE min styrke. Og det er vist det eneste, der virker...

  /Dissing

  SvarSlet
 5. Øv! Det tager tid at komme sig over. Jeg håber, du har fundet en alternativ træningsform i helingsperioden.
  God bedring!

  SvarSlet
 6. "Er det en alvorlig skade, i har fået?"

  Tjah.... Jeg har store smerter i mine ben, værst om morgenen. Det skyldes sneskedehindebetændelse i begge ben, dog værst i venstre.

  Det burde være noget, som jeg kan komme mig over uden varige mén; men det koster et par kilogram efter vægt, flere 10 km. løb, Cph. maraton og muligvis et halvmaraton.

  SvarSlet
 7. Ja, det er sørme en alvorlig skade :-(
  Hvilken slags behandling får du?

  SvarSlet