torsdag den 27. maj 2010

Aften update

Jeg kæmper for at blive frisk, men for pokker hvor er jeg træt! Mit interview med ugebladet Søndag er udsat til næste uge, og det samme er min biograftur for at se 'Armadillo'. Jeg har kunnet spise og drikke, men jeg synes, jeg skal sove hele tiden. Hvis man kunne sove på forskud, ville jeg ikke have nogle problemer med at holde mig vågen under GUCR! Lidt opmuntring har dagen dog bragt: min søn bestod sin afsluttende eksamen som økologisk landmand med et flot 10-tal :-) .

2 kommentarer:

 1. Tillykke med sønnen, det er så dejligt når det går dem godt!

  Jeg vil tro at du er ovenpå igen i morgen, kroppen har fået ro idag og den slags tilstande plejer ikke at vare mere end et døgns tid.
  Det var fornuftigt at udsætte de forskellige gøremål, men skal du på nattevagt i nat?

  Arbejder du kun nattevagter? Det er lidt hårdt for kroppen, kan godt huske mine som elev og som afløser her og der. Nu har jeg arbejdet med hæmodialyse i mange år, og der er ikke natarbejde. Kan du ikke få andre vagter eller er det hvad der passer for dig? Det må være svært at få passet så meget løb ind i den rutine - endnu mere hatten af for dig og din vilje.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg arbejder kun nattevagter. 4 nætter hver uge, aldrig weekender/helligdage.
  Faktisk synes jeg, det er næsten optimalt mht. løb, fordi jeg ikke skal planlægge mine konkurrencer efter arbejdsweekender + jeg har fri fredag morgen til mandag aften. Det føles reelt som 3 hele fridage pr. uge (lør-man). Fredag er jeg som regel bare træt!!
  God weekend :-)

  SvarSlet