mandag den 31. december 2012

GODT NYTÅR

Årets sidste løb blev en fuser, fordi min sygdom åbenbart har valgt at kulminere på årets sidste dag. Jeg hoster, nyser, næsen stopper (jeg overlever takket være næsespray) og jeg har ondt i hele kroppen.

Jeg stod ellers op kl. 07 som planlagt, men gik i seng igen af 2 årsager:
1. Det gik op for mig, at det jo er tåbeligt at vælte ind til byen med tog og bus for at deltage i et stort motionsløb med risiko for at smitte andre.
2. Regnen væltede ned, og tanken om 2 timers løb i gennemblødte løbesko virkede næsten grotesk i min situation.

Min nytårsaften med god mad, lækker rødvin og champagne bliver afløst af en aften foran TV med en kop the og en stak lommeletter. Pyt med det - bare jeg er frisk til på lørdag!!

Så med røde øjne og løbende næse vil jeg ønske jer alle et godt nytår med ønsket om et skadesfrit år med masser af spændende løbeoplevelser på jeres udvalgte distance, om det er 5 km eller ultraløb.

2 kommentarer:

  1. Åh hvor surt May-Britt, men det var nok en god beslutning at blive hjemme, hvis du vil satse på at løbe på lørdag. Det lyder bestemt heller ikke til at du har det vildt godt...

    God bedring, og godt nytår til dig.

    SvarSlet
  2. Ja, det er vist mange der er ramt af influenza for tiden.... - og vist ikke smart at løbe i den tilstand, regnvejr eller ej ;)

    God bedring - og godt nytår!

    SvarSlet