fredag den 7. september 2012

Mors 100 Miles + kursustilbud

Mens der bliver løbet VM i Polen, finder der også et ganske interessant ultraløb sted i Danmark Mors 100 Miles med 24 løbere på startlisten

Lars Skytte Christoffersen stiller igen til start, kun 2 uger efter 48 timers løbet i Skövde. Lars er gjort af et særligt stof, men jeg tror alligevel ikke, han kan hamle op med den danske mester på 100 km og 24 timers løb Ole Karlsen, der møder op restitueret og målrettet. Ole er god for 100 km under 8 timer, så det bliver spændende at følge, om Carsten Eriksens danske rekord på 14:54:51, sat i 2011, er i fare.

Løberne bliver tracket med GPS under hele løbet og kan følges via dette link

Region Hovedstaden tilbyder igen i år gratis kurser via Kaisport Det er præcis de samme kurser, man skal betale for i DIF, så benyt jer endelig af muligheden, hvis noget har interesse.

Linket til DM 2013 i 24 timers løb Grenaa Løbefestival er nu aktivt. Foruden 24 timers løbet, der også er åbent for løbere, der ikke vil løbe DM, kan man løbe 6 timers stafet, 12 timers løb samt 3 x marathon. Det hele finder sted d. 14.-15. september, hvilket betyder, at det ligger lige efter Mors 100 Miles, men det er snart ikke nemt at finde ledige weekender i den danske ultraløbskalender!