torsdag den 29. juli 2010

Svup svup

Så blev det regnvejr for alvor! Det vælter ned, og i løbet af et øjeblik er både tøj og sko gennemblødte. Det var heldigt, at coachen havde pålagt mig at løbe intervaller i går pga. den fælles natlige ultratur i weekenden.

Der stod 3 x 2 km intervaller på planen, og man kan roligt sige, at der blev sagt mange grimme ord, mens det stod på! Det var dog en formildende omstændighed, at solen var fremme, og at der var forholdsvis få mennesker i parken, mens jeg løb. Der var et par børnefamilier, og de søde små børn var så venlige at sige 'nåååj hvor løber hun stærkt'. Det hjalp gevaldigt på humøret :-D

Om aftenen var jeg så uheldig at hamre lilletåen ind i mit køkkenbord, så nu har jeg en temmeligt hævet, meget øm og smølfeblå tå, der ikke er så vild med at have sko på. Hvor er det godt, at jeg har 'ultrasko'. Jeg køber altid sko med god plads til foden, der hæver lidt under de lange løb. Det betød nemlig, at jeg sagtens kunne løbe 10 km i dag. OK, jeg kan godt mærke tåen, men det er bestemt til at holde ud.Apropos sko så har jeg i dag fået leveret nye sko  fra England. Sammen med skoene får man i øjeblikket en gratis T-shirt + et par løbesokker. Alt dette for den famøse sum af 405 kr. inkl. levering. Hvis man ikke har behov for en løbetest, er det tåbeligt ikke at købe i UK! Læg lige mærke til den gennemførte levering af gaverne, der matcher skoene perfekt ;-)

Til sidst en lille anbefaling: I går var der en trist historie i nyhederne om en københavnsk løber, der blev påkørt og dræbt under en løbetur i Jylland. Politiet måtte efterlyse pårørende, fordi hun ikke havde ID på sig. Road ID er en let måde at have personlige oplysninger på sig. Jeg skrev lidt om mit armbånd i et indlæg sidste år.

3 kommentarer:

 1. Jeg er ikke typen, der shopper for at shoppe. Faktisk hader jeg det. Jeg har huset fuldt af løbe-tshirts, løbestrømper og gamle løbesko. Og så de to par, jeg pt. træner i. Så jeg mangler intet nyt. Og alligevel er jeg fristet til at bestille sko hjem fra England. Bare fordi... puha. Og det er kun første dag i ferien :-)
  Regnen har endnu ikke ramt min landsdel, så det blev i stedet endnu en usædvanlig lummer tur med lilla ansigt og en erkendelse af, at det er hårdt arbejde at træne sig tilbage i form efter en skadespause.
  Torsdagshilsner fra Malene

  SvarSlet
 2. Hej Malene
  Jeg er også født uden shopping-gen - altså med mindre vi taler om løbetøj og gear, så er jeg all in!! Og det kan være vanskeligt at beherske sig, når man ser de engelske priser! Jeg har 3 sider, jeg søger på, fordi jeg ved, de har hurtig og sikker levering, og så handler jeg der, hvor de har det bedste tilbud.
  Mange hilsner og pas på dig selv under genoptræningen :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er allerbedst til at shoppe i boghandeler... Men er ved at komme rigtig godt efter det når det gælder løbeudstyr.

  Hvor er I heldige med den regn, vi fik kun lidt i dag - havde håbet på noget mens jeg løb.

  Det lyder som om jeg skulle lære noget om engelsk web shopping, er nu blevet meget dygtig efter at jeg købte min Garmin på nettet ;-)

  SvarSlet