mandag den 26. juli 2010

9 uger er ingen tid

Der er kun 9 uger til løbet i Schweiz, og jeg føler mig langt fra klar! Der venter selvfølgelig stadig 7 ugers stigende træningsmængde, men alligevel...

Jeg har opgivet at løbe Ebberup Marathon d. 11.sept. Det kan ikke lade sig gøre at tage derover om morgenen med DSB, og det bliver for dyrt, hvis jeg skal have overnatning. Der skal trods alt bruges en del penge på turen til Brugg senere på måneden. Alternativet er Powerade Halvmarathon, som arr. af Sparta, men jeg synes, at 280 kr. for et startnr. er alt for dyrt, så det dropper jeg nok også! Så er der kun tilbage at løbe en hurtig tur alene, siger Jesper - yeah right!! Hvor god er jeg lige til at presse mig selv 42,195 km?? :-]

Det er faktisk det sidste lange træningspas, der skal falde på plads, og de, der har fulgt bloggen gennem længere tid, ved, at jeg ikke kan fordrage, at den slags ting ikke er i orden i god tid - meget god tid.

Det er egentligt lidt underligt, for når jeg deltager i konkurrencer, er jeg faktisk ret tålmodig, og det generer mig ikke, at jeg bliver passeret af mange løbere i begyndelsen. Måske hænger det sammen med noget af det første, Jesper lærte mig: 'Lad dem bare styrte afsted. På et senere tidspunkt kommer langt de fleste tilbage til dig, fordi de har lagt for hurtigt ud'. Den læresætning har jeg båret med mig rundt til alle konkurrencer, og den giver ro, når alle blæser ud af startblokken!

Det kribler, når jeg læser om folk, der deltager i ultraløb for tiden: Voyageur50, La6000D, Erik Nossum i 'Norway Run' eller den kommende weekends Swiss Alpine 78K.

Måske er jeg mere klar til 24 timers løb end jeg tror?

Efterskrift: Jeg har fået tilbudt kost og logi hos Lasse Andersen fra Fyn, så jeg kan deltage i Ebberup Løbspromenade. Det tager jeg med stor glæde imod :-)

3 kommentarer:

 1. Der er Helsinki Marathon den 14 August. Men det kræver selvfølgelig også en flybillet.....

  Er der virkelig ikke noget andet løb? Prøv at kigge på www.funbeat.se som er et svensk site, måske er der noget i Sydsverige der kan bruges?

  SvarSlet
 2. Nej, der er desværre kun et enkelt et pænt stykke oppe i Sverige, og så kan jeg lige så godt tage til Fyn :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har ca samme tid til mit næste mål, men det er kun en 1/8 af dit løb (jeg skal "kun" løbe maratonløb),og jeg synes det er for kort tid;men også for langt.

  Mine ben er utilfredse. Mine led (fx knæ) har det vist ikke så godt. Så jeg vil enten gerne have længere tid, til at blive frisk. Eller løbe på søndag, sådan det bliver overstået.


  280 kr. for halvmaraton? Damn! Så skal jeg vist heller ikke med til ½-MT i Kbh. Jeg har nogle løb tættere på, som koster 150 og 200 kr., hvilket jeg også synes er mange penge, for at få kold vand og et æble.

  Hvad bruger de alle pengene til?

  SvarSlet