onsdag den 7. juli 2010

Nogle dage...

Nogle dage er jeg bare ikke indstillet på at løbe! Det har sjældent noget med vejret, træthed, travlhed eller andre sjove ting at gøre. Jeg gider bare ikke! Nu er det bare sådan, at der ikke så forfærdeligt mange uger til løbet i Schweiz, og derfor arbejder jeg meget på at bearbejde en ret alm. ultraløberindstilling: at det ikke kan betale sig at klæde om for 5 km. Jo, det kan!! 5 km er stadig mere end 0 km, og mentalt har det stor betydning for mig, om jeg har været afsted trods det, der vel kun kan betragtes som dovenskab, eller om jeg valgte sofaen. Sådan en dag er det i dag, og derfor tog jeg et af mine små tricks i brug: jeg løb hen til boghandleren for at købe gavepapir. Man kan næsten altid finde en eller anden lille opgave, som man alligevel skulle have løst, og så kan man jo lige så godt kombinere tingene. Jeg har afleveret bøger på biblioteket, købt mælk, sendt breve osv. på den konto. Man bliver jo sjældent særligt svedig af en løbetur, som man nærmest ikke gider og derfor ikke ligger den store energi i, så det kan ikke genere nogle, at man lige lægger vejen forbi en skranke. Noget helt andet: det er blevet offentliggjort på IAU´s hjemmeside, at VM i 24 timers løb finder sted d. 25.-26. juni 2011 i Brugg, Schweiz.

2 kommentarer:

  1. Det trøster os andre dødelige at du også kan have det sådan at du ikke gider løbe ;-)

    Et udemærket trick den der med at løbe på indkøb eller bibliotek - men hvordan slæber du tingene med hjem? Jeg kan ikke løbe med noget i hånden, det er for irriterende. Og en liter skvulpende mælk i en rygsæk.......???!!!???

    SvarSlet
  2. Jeg løber med tingene i hånden. Det er jo ikke så lang en distance, det drejer sig om. De første 2-3 km er trods alt med hænderne tomme ;-)
    Jeg løber kun med en enkelt ting f.eks. 1 bog, 1 mælk, en postpakke osv. Ting, der ikke er særligt tunge!

    SvarSlet