lørdag den 3. juli 2010

High on life

I øjeblikket har coachen lidt fokus på min søvn eller rettere mangel på samme! Jeg sover for lidt, når jeg er i nattevagt, og derfor holder jeg som regel hviledag om fredagen, hvor søvnunderskuddet er størst. I går gjorde jeg ondt værre med at holde en 'kaloriefest' med is og chokolade. Ikke det klogeste, når man gerne vil holde vægten, evt. tabe 1-2 kg, og samvittigheden havde det ikke så godt, da jeg gik i seng. Den første nat efter de 4 vagter sover jeg som en bevidstløs! I nat blev det til 11 timers søvn, og jeg vågnede fuldstændigt udhvilet netop som en dejlig drøm sluttede. Glad og med et smil på læberne drak jeg morgenkaffen, fik svaret på et par mails og tog så løbeskoene på. Jeg holder meget af at løbe med andre, men mine allerbedste ture har jeg alene. Det er på disse ture, jeg kan skifte humør fra at have lyst til at sparke livet bagi, fordi alt går skævt, til at synes det da trods alt er OK at leve. Det er også på disse ture, jeg kan tage afsted i fint humør og komme hjem 'high on life'. I dag har været en af de sidstnævnte. Det er en smuk sommerdag med en let brise, så man bliver kølet lidt af, mens man løber. 26 km langs marker og i skoven lyttende til musik, jeg holder af. Ind imellem lyder en melodi, der har særlig betydning og bringer glæden op i mig. Jeg elsker disse ture, hvor jeg finder ro i mig selv. Hvor tanker falder på plads. Hvor intet og ingen kan nå mig. Da jeg kommer hjem, ligger der en CD i min postkasse. Den er fra Tracy, der har taget sig tid til at sammensætte noget løbemusik til mig. Den glæder jeg mig til at høre, og bare tanken om at nogen vil bruge tid til den slags, gør mig meget glad. I postkassen lå også den nyeste udgave af mit fagforeningsblad fra FOA. Som jeg tidl. har skrevet, har jeg medvirket i en artikel om at holde en anderledes sommerferie, som i mit tilfælde omhandler løb. Artiklen kan læses på side 23 Nogle dage er livet en drøm i sig selv :-)

1 kommentar:

  1. :). Dit indlæg gjorde mig også til at smile. Sikke en flot dag. Det er virkelig en fin antikel om dig i bladet. Utroligt at du begyndte at løbe for kun 5 års siden.

    Jeg er da også glad at du fik cd'en. Ikke sikker på at du kommer til at lide den, men giv den lidt tid hvis ikke du er helt vild med den i begyndelsen... Og smid den bare ud efter et par måneder hvis du finder den irriterende :).

    SvarSlet