lørdag den 10. juli 2010

Varmedynen

Det er officielt hedebølge i Danmark! Lige nu sidder jeg på min dejlige altan og nyder varmen og den skønne udsigt, spiser pasta og blogger. Jeg føler mig henført til en sydeuropæiske tilstand med total nydelse af livets sløvhed, når det er bedst.

Prisen er naturligvis, at det er hårdt at løbe. Personligt lyder jeg som en astmatiker, når jeg har lidt fart på i varmen! Sveden hagler af mig, og det er tæt på et problem (ok et luksusproblem), hvornår jeg skal tage bad bagefter, for jeg eftersveder længe i varmen.

Jeg omtalte for en uges tid siden 'Norge på langs' med Erik Nossum og Peter Reitveld. Midt på 8. etape har Peter trukket sig ud af løbet!
Grunden skulle være noget med planlægningen, men den har han vel selv været med til, samt at al fokus er på Erik. Løbet foregår i Norge, så hvad havde han tænkt sig???
Jeg håber, at mange vil benytte hjemmesidens kontaktlink  og sende Erik en opmuntrende hilsen, så han fuldfører løbet. Hvis i vidste, hvor stor mental betydning det har at mærke folks opbakning, når man er presset, vil i ikke tøve med at sende en hilsen, også selv om i ikke kender Erik!

Personligt ventede der mig en glædelig mail til morgen. Resultatlisten fra mandagens Novo Nordisk Løbet er kommet, og det viser sig, at jeg vandt dameklassen på 10 km. Man vinder ingen præmie til løbet, men med en sejr, en ny PR samt en lodtrækningspræmie klager jeg ikke. Det er første gang, jeg vinder en 10 km, og der var trods alt 17 kvinder til start på distancen. Nr. 2 blev en sød, slank teenager (15-16 år vil jeg tro) fra Bagsværd Atletik Klub, som ellers plejer at løbe fra mig. Sidst jeg deltog i løbet, slog hun mig med ½ minut.

Og nu tilbage til at nyde livets sløvhed...

1 kommentar: