tirsdag den 22. januar 2013

Løbeworkshops med BT

Gennem "Løbeklubben på Facebook" har jeg vundet (igen! - vil nogle sige, men det er faktisk længe siden, jeg sidst vandt noget ;-) ) deltagelse i et meget spændende arr. 

Det er et forløb med 3 workshops frem mod BT Halvmarathon i april:
Workshop 1: Lørdag den 9. februar 2013 fra kl. 10 – 16. Udover at løberne skal igennem en masse spændende og sjove træningsøvelser, får de besøg af en af Danmarks bedste løbetrænere, Karl-Åge Søltoft, der vil fortælle om forskellige træningsmetoder og principperne bag disse. Karl-Åge Søltoft træner i dag flere landsholdsløbere og har selv en baggrund som eliteløber med flere danske mesterskaber på CV’et.
Workshop 2: Lørdag den 9. marts 2013 fra kl. 10 – 16. Her skal løberne arbejde videre med løbetræningen, hvorefter de får besøg af psykolog, Lars Smith, som til dagligt arbejder med rekruttering af topledere. Sideløbende fungerer Lars Smith som mentaltræner for nogle af Danmarks bedste løbere og triatleter, og har bl.a. arbejdet med OL-triatleterne Rasmus Henning og Helle Frederiksen. Overraskende nok, ligger en stor del af en god præstation ikke i benene, i hovedet.
Workshop 3: Lørdag den 13. april 2013 fra kl. 10 – 16. Nu nærmer løberne sig ’game day’, hvor fokus skal være på at få en god oplevelse og yde en god præstation. På workshoppen fortsætter løberne med løbetræningen, og taler efterfølgende om, hvordan man bedst forbereder sig til et løb, om restitution og om ernæring før, under og efter løbet. Til at hjælpe dem med det, får de besøg af Lektor, Cand. Scient. i Human Fysiologi, Lasse Kristiansen, der har skrevet bogen "Sportsernæring".

Det er muligt at tilmelde sig for 199 kr. pr. workshop / 499 kr. for 3 workshops.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar