fredag den 18. januar 2013

24RUN lukker

Mit lokale ultraløb 24RUN lukker efter 7 sæsoners ultraløb i Rude Skov. Et løb for både sololøbere og stafethold på en krævende rute, der krævede pandelygte i de mørke timer.

Løbet bliver erstattet af et 6 og 12 timers løb på Refshaleøen i Kbh. Arr. skriver flg. på Facebook:

Velkommen til 12 Run

Refshaleøen 1. juni 2013

Vi er stolte over at kunne byde velkommen til et forrygende 12RUN i nye og historiske omgivelser i hjertet af København.

Efter 7 gode år i Rude Skov med 24run er det tid til fornyelse.

Det betyder at vi dels har ændret konceptet for 24run således at vi i 2013 præsenterer to længder – 12 timer og 6 timer. Dels er vi flyttet helt ind i hjertet af hovedstaden og skal nu løbe i historiske omgivelser på Refshaleøen. Det var her at Burmeister & Wain åbnede skibsværft i 1872, kongeskibet Dannebrog blev bygget i 1879, og verdens første dieselmotorskib Selandia blev søsat i 1912.

Det er vores ambition at du med deltagelse i 12RUN skal opleve den samme intime løbestemning som altid har præget 24run. Ruten bliver ca. 3,5 km og vil bringe dig igennem den store B&W hal, forbi Danmarks største flydedok og endeligt kommer du helt ud og løber langs Øresund.

Du tilmelder dig via www.12run.dk fra den 23. januar

Vi har i år besluttet at bruge vores side på Facebook (12run <> 24run) som forum for spørgsmål og der hvor du kan tilbyde dig til et hold hvis du ikke er klar til solo klassen.

Vel mødt til 12RUN 2013 – det bliver med garanti en anderledes løbeudfordring.

Det er næsten ikke til at opdrive 12 timers løb (jeg medregner ikke Viborg, fordi de stadig ikke foretager afslutning og opmåling efter 12 timer, men lader folk løbe ud over tiden, hvis de er ude på ruten. Den slags tæller ikke officielt), så jeg hilser fornyelsen velkommen. Desværre er jeg som bekendt på Fyn d. 1. juni, ellers ville jeg helt sikkert deltage.

Den nye hjemmeside er først aktiv fra d. 23. januar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar