torsdag den 14. februar 2013

Billedet af en vinder

Casper Wakefield landede i Kastrup onsdag, og hans sponsor Marathonsport var i lufthaven for at modtage ham. Dette billede siger alt om sejrens sødme:

En anden ultraløber, der går efter store resultater i år, er 32-årige Jesper Noer. For en måneds tid siden skrev jeg  at han ville stille op til DM 100 km, og at han er værd at holde øje med pga. hans danske rekord på 50 km (3:16:57), som blev sat uden at han havde det som mål for løbet.

Jeg havde mailet lidt med Jesper omkring de nuværende rekorder på distancer fra 100 km til 24 timer, og han kom med en stærk udmelding, som jeg måtte love at holde for mig selv. Nu har han selv meldt den ud, og så skal det selvfølgelig også nævnes her:
Jeg går efter at slå den danske rekord på 100 km ( 6.57.35 ) samt 6-timers rekorden ( 86,74km ). Jeg går efter at løbe under 6 timer og 50 minutter og løbe over 88 km på 6 timer. Hvis benene, tiden og motivationen stadig er der, vil jeg i efteråret gå efter en DM titel mere og et par danske rekorder. Det være sig 24 timers ( 245,577 km ), 100 miles ( 160,93 km =14.54.54 ) og 12 timers ( 137km ) rekorden. Jeg sigter mod at slå dem i samme løb, nemlig DM 24 timer i Grenaa i september.

Da Kenneth Munk satte dansk rekord på 100 km, satte han undervejs også rekord på 6 timers løb (2010). Dette kunne kun ske pga. samarbejde med ALOT som arr. for Copenhagen Ultramarathon og DAF, der var tilstede som kontrollant, da der ikke blev foretaget 6 timers mellemtid som standard for løbet.

Jeg har selv bogen En vinders DNA stående på bogreolen, og hvis den kan få Jesper til at komme med så klar en udmelding, så er det måske på tide at læse den igen??


Jesper Noer efter sejren i Copenhagen Ultramarathon 2012
Ny dansk rekord på 50 km (3:16:57)

2 kommentarer:

  1. Martin Panduro Olesentorsdag, februar 14, 2013

    Hej May-britt

    En vinders DNA får en rimelig krads anmeldelse på den side du linker til:

    ""Denne bogs tankegods er for ca. 80 til 90% vedkommende taget direkte fra Stephen A. Coveys meget kendte bog "7 Gode Vaner" ("The 7 Habits of highly effektive People").

    Rigtigt mange af de småhistorier, som "vanerne" i "En vinders DNA" søges tydeliggjort med, er også taget direkte fra 7 Gode Vaner.

    Helt grotesk er det, at det overalt i den generelle del af "En vinders DNA" er mange sætninger og ind imellem også hele afsnit, der er direkte afskrift fra 7 Gode Vaner.

    Afskrifterne er så omfattende og så direkte, at det er pinligt.

    Hvis bogen ikke var udgivet på forfatterens eget forlag, så burde forlæggeren stoppe udgivelsen af den p.gr.a. plagiering.

    Bogen indeholder selvsagt ingen litteraturangivelse. Kun at forfatteren har "studeret" hos Anthony Robbins.

    Det kan undre at de to danske forlag (Schultz og Gyldendal), der har og pt. udgiver 7 gode Vaner, vil acceptere en sådan plagieren."

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det har jeg læst, men det skal vel altid tages med et gram salt, da hvem som helst kan skrive en anmeldelse. Under alle omstændigheder er der jo ikke noget galt med "7 gode vaner" og der er tilsyneladende ikke gjort noget ved sagen, så plagiat er der nok næppe tale om, ligegyldigt hvad den ukendte "anmelder" skriver.

      Slet