onsdag den 1. maj 2013

Foredrag med Casper Wakefield

Det er altid svært at vide, hvad man kan vente sig af et foredrag med folk, man ikke kender og, indtil februar måned, aldrig havde hørt om, men jeg skal love for, at Casper Wakefield var en positiv overraskelse.

Casper er en velformuleret og humoristisk foredragsholder, og han fortalte om sine meget minutiøse forberedelser, søvn, udstyr, kost, træning og om at få et familieliv med 3 mindre børn (den yngste er 3½ år) til at hænge sammen med mange timers træning. Vi taler bl.a. om 2 mdr. med 200+ pr. uge og toppet med en enkelt uge på 300+ km. Noget om at stå op kl. 04.30 eller løbe kl. 23, når familien er gået i seng. Og vi hørte selvfølgelig også om selve Yukon Arctic Ultra, og jeg er stadig imponeret over, at en dansker stiller op i et arktisk løb med det ene formål: at vinde og helst i ny rekord. Jeg mener, selv om det har været kold i vinters, så er - 35 gr. altså en helt anden boldgade! Også selv om Casper har den fordel, at hans hustru er svensk, og han derfor har trænet en stor del i det mere snerige Sverige.

Hvis denne type foredrag tiltaler jer, kan jeg kun opfordre til at slippe, hvad I har i hænderne og løbe hen til et af Caspers foredrag.Udstyr fra turen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar