mandag den 29. april 2013

Husk DM 100 KM!

Med et veloverstået EM er det tid til at rette fokus mod DM 100 km.

DM Sketchers Ultra finder sted i Bramming søndag d. 19. maj. Det er selvfølgelig lidt uheldigt, at det falder sammen med Copenhagen Marathon, men det er ikke let at finde ledige datoer i løbskalenderen efterhånden. I forhold til ultraløberne kan man til gengæld sige, at det ligger rigtig godt i forhold til DM 24 timer til september, for man har mulighed for at deltage i begge mesterskaber.

Ruten er netop blevet opmålt af DAF, så der kan sættes danske rekorder. Jesper Noer har jo varslet et attentat på Kenneth Munks rekord på 6.57.35, men desværre trækkes han lidt med en skade, og det er endnu usikkert, om han stiller op.

Desuden har arr. netop taget initiativ til at få løbet godkendt af IAU, så evt. landsholdsløbere kan optjene Travel Grants i forhold til EM og VM.

Jeg havde selv overvejet at løbe DM, men det bliver nok højst til 50 km, hvis ellers det går godt i Lund på lørdag.

Tilmeldingen til London Marathon 2014 gik i gang i morges. Der lukkes 125.000 ansøgere ind i lodtrækningen om ca. 12.500 pladser, hvorefter tilmeldingen lukker. Dette skete omkring middagstid!
Kl. 08 fik jeg sendt en ansøgning for 2. gang (første gang var i OL-året uden held) men med 10% chance for at slippe gennem nåleøjet er det nok ikke det, jeg skal hænge min hat på. Man får svar til oktober, om man har vundet retten til et startnr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar