lørdag den 6. april 2013

Nu begynder ultrasæsonen for alvor :-)

Søndag morgen begynder årets udgave af ørkenløbet Marathon des Sables og der er 27 danskere, heraf 2 kvinder, på startlisten.

Løbet er et etapeløb, og dagene er fordelt således:
1st leg - Sunday 8 april : 37,2 km
2nd leg - Monday 9 april : 30,7 km
3rd leg - Tuesday 10 april : 38 km
4th leg - Weddnesday/Thursday 11/12 april : 75,7 km
5th leg - Friday 13 april : 42,2 km
6th leg - "UNICEF" leg - Saturday 14 april: 7,7 km

Via hjemmesiden er det muligt at sende opmuntrende hilsner til deltagerne, og jeg ved af erfaring (har selv sendt en hilsen), at de når frem.

På hjemmefronten har Grenaa Løbefestival åbnet for tilmeldingen. Husk at det kræver medlemskab af en klub under DAF for at løbe DM 24 timer.

Tidstagningssystemet blev testet under 'Os der ikke har noget liv Marathon', og det fungerede perfekt. Det bliver muligt at få udleveret en ekstra chip til skoene, så man ikke skal flytte chippen ved skoskifte undervejs. Absolut et plus da jeg har oplevet deltagere, der har glemt at flytte chippen og dermed har mistet omgange. Den slags sker, når man er træt og presset!

Som den sidste ting vil jeg omtale det nye 6 og 12 timers løb 12RUN på Refhaleøen d. 1. juni. Politiken bringer i dag en artikel om begivenheden. Mange kender arrangøren fra 24RUN i Holte, der nu er nedlagt til fordel for dette nye løb. Præcis som i Holte kan man løbe både solo og stafet, og hvis man mangler et hold, kan man søge via 12RUN på Facebook
Som det fremgår af Politikens artikel, kan man skrive til Per Munch, hvis man vil være testløber. Han vil samle et 12 timers hold med 6 løbere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar