søndag den 30. marts 2014

Eftertanker

Holly s*** hvor har jeg haft ondt i lårene i dag! Som jeg ellers kun har det efter et ultraløb. En rolig tur på 10 km fik løsnet lidt op, men der går vist lige et par dage, før benene er sig selv igen. Jeg har naturligvis brugt tid på at finde årsagen til mit "nedbrud", for 21 km er jo distance, jeg løber jævnligt som alm. træningstur. Jeg tror, det er et sammenfald af flere ting, som jeg var inde på i går. 

Ved nærmere eftertanke havde jeg ikke spist specielt mange kulhydrater i dagene op til løbet. Ikke at jeg direkte carbo-loader, men jeg er dog klog nok til at spise pasta eller lign. de sidste par dage før et løb. Denne gang spiste jeg moussaka, som smager herligt, men jo primært er hakket oksekød og auberginer.

Jeg har 3 pauser i løbet af en arbejdsdag, og da vi ikke må medbringe drikkevarer i produktionen, er det i pauserne, jeg skal dække mit væskebehov. Her har jeg heller ikke været opmærksom nok, hvilket ses meget tydeligt på urinens farve. Den var mørkegul, da jeg kom hjem efter løbet, og i formiddags var den stadig ikke klar, selv om jeg drak vand i store mængder i går aftes. Det var bestemt heller ingen genistreg at undlade indtagelse af væske fra jeg tog hjemmefra kl. 10 for at undgå de evindelige toilet-køer op til starten. Det betød, at jeg reelt ikke indtog væske i næsten 4 timer, da jeg først indtog væske i 2. depot mellem 9 og 10 km. Ja, det er da en begynderfejl, der forstår at spænde ben for et godt resultat, især når solen brager fra en skyfri himmel. 

Og ja, så havde jeg bare ikke trænet nok! En marts måned hvor jeg gav slip på selvdisciplinen..

Der er et par ting, jeg skal have overblik over og måske skal revurderes. Det vil jeg bruge et par dage på, før jeg træffer en beslutning.

Til sidst vil jeg sige, at jeg er meget glad for min sluttid, og helt ærligt var jeg inde og tjekke den flere gange, fordi jeg var sikker på, at jeg havde læst forkert. 1.41.53 er en god tid for mig, men jeg bryder mig ikke om den måde, mit løb udviklede sig på. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar