mandag den 24. juni 2013

Tilmeldt Bislett 24H

Jeg planlægger stadig at deltage i DM til september, men det er ikke realistisk, at jeg bliver i god nok form til at løbe 200 km+. Det primære formål bliver at være med i alle 24 timer samt få prøvet nogle ting af mod det løb, der i stedet for må bliver hovedmålet Bislett 24H d. 30/11 - 1/12. Jeg har været så heldig, at en norsk deltager Hilde Johansen har tilbudt overnatning før løbet, hvilket jeg naturligvis har sagt ja tak til med stor glæde.

Nu er vi 3 danskere (Niels Høg Henriksen, Peter Bøgevig og mig) samt 1 danskboende græker Emmanouil Psaradakis, bedre kendt som Manolis blandt venner på Facebook. Der er stadig plads til 39 løbere, så jeg håber, at vi bliver en lidt større danskerkoloni.

Det er stadig uvant at skulle tjekke kalenderen for at se, om jeg skal på arbejde, før jeg kan tilmelde mig et løb. Fra at have fri alle weekender og helligdage skal jeg nu arbejde hver 3. weekend. Heldigvis er ingen af efterårets foretrukne løb kollideret med arbejdet, og med det udsagn røber jeg jo, at der er et par stykker med i kikkerten foruden DM og Bislett. Det er dog på kortere distancer, nemlig 60 km Ultraløbet Molsruten samt 6 timers løbet hos ALOT.

2 kommentarer:

 1. Det blir gøy ! 24 timer ved Norges lengste julebord :) Løper du Roldskov marathon i år? Mulig jeg løper der da jeg er på feie ved Saltum :)

  www.ultratrening.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ståle. Jeg løber ikke Rold Skov Marathon. Jeg bor på Sjælland, 2 mil fra København, så løbet er i den modsatte ende af landet. Vi ses på Bislett :-)

   Slet